Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki az aki nem várja 9-10-ére?...

Ki az aki nem várja 9-10-ére? Ti mikor fogtok tesztelni? Tünetek?

Figyelt kérdés
Én legszívesebben már most tesztelnék. :-) De tudom, hogy teljesen felesleges...
2013. márc. 1. 19:21
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
Én 12-re nem várom! A tüneteket már nem figyelem, nem bízom bennük.
2013. márc. 6. 13:35
 12/29 anonim ***** válasza:

Sziasztok, én vagyok a clostis,érzek hasszúrkálásokat, próbálok mindig valamibe kapaszkodni és bizakodni. Nem könnyű. Nem szoktam csak néha a hőmet mérni, de most pár napja nézegetem. de 3-4 napja nem változik 36,2. tüszőrepedés után 6nappal. Nem kecsegtető. Veletek?

R voltam

2013. márc. 6. 19:30
 13/29 TeLány ***** válasza:
Hát az nagyon alacsony...nekem az alap mondjuk 36.6 de volt olyan alacsony is mint neked, akkor peteérés után 36.8 körül mozgott. Nem vagy véletlenül pajzsmirigyes? Nem lehet hogy alulműködik, akkor szokott ilyen alacsony lenni az alaphő..esetleg a TSH szinted nem magas? Bocs, nem szeretnélek diagnosztizálni, csak nekem kezdődő pajzsmirigy alulműködésem van és a doki elmagyarázta ha babyre készülünk, mire figyeljek... Holnap reggel tesztelek az lesz a 28. napom.ma a hőm még 37,5...Meglásssuk :)
2013. márc. 7. 10:14
 14/29 A kérdező kommentje:
Sajnos nekem megjött, pedig csak 10.-ére nem vártam... nem is nagyon tudom hová tenni a dolgot. A hőm még magas volt, görbét nem vezetek, de 36,8 volt ma reggel.
2013. márc. 7. 14:17
 15/29 TeLány ***** válasza:
Sajnálom... :(
2013. márc. 7. 15:16
 16/29 anonim ***** válasza:

Sajnálom, tudom nehéz, de van értelme a küzdelemnek, kitartás, új hónap

Az alaphőm 36,1 vagy még annyi se. Illetve tegnap vettem észre, hogy nem jól mértem. Eddig mindig szájban mértem, valamiért tudatalatt átálltam a hónalj-hőmérőzésre. Mai reggel 36.7et mértem, ez már nálam fent van.

A pajzsmirigyemet évente nézetem az általános laborommal összekötve. Rendben van. Azért köszi

2013. márc. 7. 18:38
 17/29 A kérdező kommentje:
Csajok, nagyon drukkolok nektek. Remélem nálunk is majd a következő hónap szerencsét hoz.
2013. márc. 7. 20:43
 18/29 A kérdező kommentje:
Na csajok, van már valakinél pozi teszt?
2013. márc. 8. 20:24
 19/29 anonim ***** válasza:

én még nem is tesztelek, van még pár napom, megvárom a jhét keddet, clostys voltam

kösszii

2013. márc. 8. 22:40
 20/29 TeLány ***** válasza:
hát nekem meg leesett a hőm. ma meg fog jönni szerintem.. :-(
2013. márc. 9. 11:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!