Ki nem várja Április 4-5. -e felé? Tünetek vannak már? Tesztelni mikor fogtok?
Figyelt kérdés
2012. márc. 30. 17:37
1/41 anonim válasza:
9-10-re nem várom.
Tünetek: egyre jobban fáj a mellem, néha szurkálásokat érzek odalent.
5 napja volt az ovulációm.
Tesztet csak akkor csinálnék, ha késne legalább 2 napot a mensim, szóval leghamarabb április 12-én csinálnék tesztet! :)
És neked mik a tüneteid?
R.
2/41 A kérdező kommentje:
:) Én úgy gondoltam, hogy 3.-án tesztelnék akkor leszek dpo.16 napján. 4-5.ére nem várom. Tünet annyi, hogy fáradékony vagyok és nagyon álmos! :) Mensi szerű görcseim vannak. Remélem nem jön meg.
Drukkolok neked!!:)
2012. márc. 30. 18:20
3/41 anonim válasza:
Drukkolok nektek csajok!
Én 8.-9.-re nem várom... Tüneteim még nincsenek, hiszen korai is lenne, csak szúrkálásokat éreztem ma néha, remélem ez jó jel!!! Tesztelni csak akkor tesztelnék, ha 10.-ig nem jönne meg...
4/41 A kérdező kommentje:
Megy a drukk neked is ! :) Nekem is volt has szúrkálás.
2012. márc. 30. 19:42
6/41 anonim válasza:
sziasztok!18-34-es!én is 8-9-re nem várom és én is 10-11.-én tesztelnék :D annyi tünetem van hogy tegnap óta fáj a derekam
7/41 anonim válasza:
és én inkább nyílalgatásokat meg enyhe mensi szerű görcsöket érzek üdv. Sz
8/41 anonim válasza:
Én 6ra nem várom, de semmi tünet nincs a hőgörbém sem az igazi.
9/41 eszter888 válasza:
Sziasztok én is 5-6.ára nem várom,nekem a melleim fájnak,álmos vagyok,fáj a derekam és feszül lent a méhemnél.majd a kimaradt után 3-4 nappal tesztelek.Mindenkinek nagyon szorítok és remélem sok pozitívat fogok majd itt olvasni :)
10/41 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Úgy legyen! :) Hátha megtudom lepni a férjem névnapjára! :)
2012. márc. 31. 11:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!