Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja Április 4-5. -e...

Ki nem várja Április 4-5. -e felé? Tünetek vannak már? Tesztelni mikor fogtok?

Figyelt kérdés
2012. márc. 30. 17:37
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező!

Én holnapra nem várom. Tegnap, 12. dpo-on reggel 25-ös facelle negatív. :-( ma reggel újra megnéztem a tegnapi tesztet, és láttam rajta valami maszatot, persze tudom, hogy ez időn túl érvénytelen... De azért még reménykedem... Szurkolok neked is!

2012. ápr. 4. 08:42
 32/41 anonim ***** válasza:
kedves kérdező hogy állsz?miújság?
2012. ápr. 4. 09:22
 33/41 A kérdező kommentje:
Szerintem ma vagy holnap megjön. De megint teszteltem ma negatív, hát marad a jövőhónap reménykedem: )
2012. ápr. 4. 15:26
 34/41 anonim ***** válasza:
Holnap-holnap utánra nem várom,2 tesztet is csináltam,mind a ketto negatív lett,de a mellemhez nem lehet hozzáérni,mert annyira fáj.Szerintetek?
2012. ápr. 4. 19:11
 35/41 anonim ***** válasza:

Kedves 19:11-es!

Ebből még bármi lehet!

Az én melleim is rettentően fájnak, de én már feladtam a reménykedést. :( Mert ma rózsaszín pecsétem volt és ez azt jelenti, hogy napokon belül meg fog jönni. :( Már megint! :( Úgy látszik, hogy nekem sose sikerülhet!!! :(( A hőm az fent van, azzal nincs semmi gond, de a pecsét elvette minden reményemet most már! Néha enyhe mensis érzésem is van és ilyen alhasi vérbőség érzetem. Én most már feladtam. :(

A görbém az ilyen:

[link]

Nektek sok sikert!

R.

2012. ápr. 5. 12:56
 36/41 anonim ***** válasza:
reménykedjűnk hogy nem fog megjönni nektek :) nekem nem fájnak úgy a melleim mint szoktak csak este 1 picit meg megvannak duzzadva ovukor fájt nagyon akkor nem lehetett hozzáérni de visszont görcsölök Sz.
2012. ápr. 5. 14:41
 37/41 anonim ***** válasza:
19:11-es vagyok,tegnap meg kellett volna jonnie,nem jott,ma reggel viszont eros barnázásom volt,de csak egyszeri wc-nél,aztán tettem betétet,mert gondoltam megjon,de azóta még egy pecsét sem.nem értem.Ma vagyok a 31.napon,a tesztem a 29.napon negatív lett,de az utolso egyuttlétunk óta is eltelt már boven a 14 nap,ugyhogy ha terhes lennék,azt már tuti mutatnia kellene.amúgy a menzeszem mindig ossze-vissza jott meg,max.33 napra mindig megjott,ugyhogy még van 2 napom a maximumig.de ma már nem fáj annyira a mellem mint tegnap meg tegnapelott,a menzi gorcsem sincsenek,úgyhogy tanácstalan vagyok.
2012. ápr. 5. 16:06
 38/41 anonim ***** válasza:
nekem mégis megjött :( Sz.
2012. ápr. 5. 18:39
 39/41 anonim ***** válasza:

Nagyon sajnálom Sz.! :(

Szerintem ezzel nem sokáig leszel egyedül...:((

Majd megírom, ha nekem is megjön.

R.

2012. ápr. 5. 18:54
 40/41 anonim ***** válasza:
14. dpo-n (ma) is negatív a reggeli teszt, csak száradási csík lehetett... :-( de még nem jött meg, pedig pontos szokott lenni. félek, hogy a vágy bekavart, pedig már az új hónapra koncentrálnék...
2012. ápr. 5. 22:36
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!