Ki nem várja Április 4-5. -e felé? Tünetek vannak már? Tesztelni mikor fogtok?
Sziasztok! Én 4.-re nem várom, 5-én lesz a szülinapom, szóval kétcsíkos tesztet kértem! :) A 12. dpon vagyok, az ovu előtt is éreztem apró szurkákat, aztán ovu után szép lassan kicsit fájósabbak lettek a szurkák, 4 napja felpuffadtam, tegnap előtt és tegnap fájogatott is, még vezetni is nehezen tudtam, minden pedálnyomásra szúrt, mára semmi, se szurka, se puffadás...:S A minimális krémes folyás helyett meg tojásfehérjésebb folyásom lett. Szerintem ez már a vég... :S De nektek szurkolok! :)
Itt a ciklusom: [link]
Kedves kérdező!
Még ne keseredj el, még ha késik majd a mensid rá 1 hétre is simán lehet még ebből pozitív!!!
Pecsételsz?
Nekem a melleim továbbra is fájnak.
Jelenleg így állok:
R.
Kedves kérdező!
Na látod! Ráadásul nem is reggel csináltad és 25-ös érzékenységű...szóval NINCS MIÉRT ELKESEREDNED MÉG!!! Nagyon drukkolok Neked!!
R.
Ne is add fel!!
Nézz meg engem, nekem meg még soha nem sikerült teherbe esnem és lassan 2 és fél éve nem sikerül a baba és mégis reménykedem egy kicsit és izgulok egy kicsit! Persze legméllyen belül azt érzem, hogy ha eddig nem sikerült, akkor miért sikerülne pont most? De azért picit mégis reménykedem minden hónapban, mert hát sok olyan nő van aki több évet is várt a babára és mégis csak sikerült nekik...
Új tünet jelentkezett most délután nálam, néha fájogat a derekam!
R.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!