Ki nem várja holnapra (15-re)? Tünetek? Megérzés? Esetleg teszteltetek már?
Én nem várom 15-ére....
Nagyon remélem, hogy nem jön meg, bár nagy rá az esély:( Szóval én várok 1 hetet biztos ami biztos, addig meg bármi lehet...
Szorítok Neked nagyon! :)
Sziasztok! Èn is mára nem várom. Nem érzek semmit. Szombatra tervezem a tesztelés.
Ti hogy vagytok?
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..
Szia, én tegnap előtt tettem fel ezt a kérdést, és tegnap egy nagyon szép pozit teszteltem, és a kérdésben leírtak voltak a tüneteim :-D Neked milyen tüneteid vannak?
Azt mondják, hogy a barnás folyás teljesen normális, nem jelent semmit a baba szempontjából.
Édesanyám még menstruált is velem az első hónapban, ugyan nem ugyan olyan erősséggel, de egészségesen megszülettem immár 24 évvel ezelőtt:)
Én még nem csinálok tesztet amúgy, mert érzem a menstruációs fájdalmakat és kezdem feladni, hogy esetleg baba lehet a dologban:( Múltkor is pont ez volt:(
Ha azt érzed, hogy kicsit másabbak, akkor a reménysugár elég nagy;) Szorítok!
Nekem ugyan olyan tünetek vannak, ezért úgy állok hozzá, hogy majd új hónap új remények, ha most nem jönne össze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!