Kinek késik? Hány napja? Teszteltetek már? Tünetek?
Figyelt kérdés
2 napja késik,szinte semmi tünet ma du.-tól olyan mintha meg akarna jönni ettől nagyon félek :(2013. júl. 4. 18:30
1/10 anonim válasza:
Nekem 2 nap múlva kell megjönnie. Teszt negatív.
2/10 anonim válasza:
Nekem is végig megjön érzésem volt,5 napos késés után pozi lett a teszt :)
3/10 anonim válasza:
Jah, tünet az van dögivel. De én már nem adok erre. Nekem a 21. napi vérpötty is csak beképzelés volt, pedig norm esetben ez beágyazódást jelez. De hát én már csak ilyen nemnormális vagyok.
4/10 anonim válasza:
Sziasztok! Nekem kb 5 napja késik (nem emlékeszem pontosan, hogy mikor volt meg múlt hónapban) a tegnapi tesztem - volt. :( Mindjárt megjön érzés, hasszurka, enyhe hasfájás megvan. Holnap tesztelek megint.
5/10 anonim válasza:
Hétfő-keddre nem vártam, és nem is jött meg. Szerdán teszt (Gabriel) negativ. Azóta se jött meg, de nem mertem még tesztelni, mert félek a csalódástól. Nagyon szeretném ha most sikerülne. A megjön érzést most is érzem néha, ez meg van hét eleje óta.
6/10 anonim válasza:
Sziasztok!
Nekem május 22.-én volt meg utoljára,a mai a 44. nap,még nem jött meg....Múlt héten csináltam tesztet,az negatív lett....azóta én sem merek venni....tüneteket persze én is produkálom.... :(
7/10 anonim válasza:
4-es vagyok, 6 nap késénél tartok, teszt negatív. Hétfőn újra tesztelek, ha az is nega, és nem jön meg, akkor doki.
8/10 anonim válasza:
Sziasztok. Én holnapra nem vártam. Semmi tünet. Ma reggel csináltam egy tesztet, halványan pozitív :). Nagyon boldog vagyok :). Drukkolok nektek is!!
9/10 anonim válasza:
Mi lett veled Kérdező? Sikerült a babó?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!