Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja mára, holnapra?...

Ki nem várja mára, holnapra? Teszteltetek már?

Figyelt kérdés
Nekem elvileg ha holnap nem jön meg, akkor esélyes vagyok :) Tesztet még nem is vettem, mert nem akartam idő előtt megcsinálni. Kicsit el is keseredtem, mert tegnap mindjárt megjön érzésem volt, de közben csak testápolószerű, bő folyásom volt....
2012. dec. 5. 04:55
1 2
 1/17 Eggggi válasza:
Szia! Én hétfőre, keddre nem vártam, de még semmi. Hétfőn csináltam egy negatív tesztet, úgyhogy várok holnapig a következővel.
2012. dec. 5. 06:51
 2/17 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Én holnapra nem várom, bár 2-3 napos csúszás előfordulhat, mert nem napra pontos sosem. De volt itthon egy tesztem, ma megcsináltam, sajnos negatív, holnap veszek tesztet (10-s és 25-ös érzékenységűt). Ha nem jön meg pénteken sem, akkor tesztelek. Mi már nagyon várjuk, márciusban volt egy vetélésem, remélem küldi nekünk a kis tesót! Én semmi mást nem kérek karácsonyra csak egy szép uh képet a babáról! :-) Drukkolok nektek! Nekem nincs tünetem, ugyanazt érzem, mint máskor, a lányomnál sem volt tünet.

2012. dec. 5. 08:45
 3/17 A kérdező kommentje:
Hoppá!!! Csináltam tesztet!!! És pozitív!!!!
2012. dec. 5. 09:57
 4/17 anonim ***** válasza:

Gratulálok! :-D

Remélem nekem is az lesz 2-3 nap múlva+

2012. dec. 5. 10:01
 5/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!!!! Nagyon boldog vagyok!!
2012. dec. 5. 10:10
 6/17 anonim ***** válasza:
Drága kérdező nagy gratulacio, biztos a mikulás küldte :) Megkerdezhetem mikortól van bő folyasod?Nekem 3napom van még hátra és van folyasom.Beagyazodast érezted?haragudj hogy ennyit kérdeztem.
2012. dec. 5. 10:23
 7/17 anonim ***** válasza:
Neharagudj bocsi
2012. dec. 5. 10:24
 8/17 anonim ***** válasza:
Gratulálok, ettől szebb karácsonyi ajándék nincs is.... :)
2012. dec. 5. 11:29
 9/17 A kérdező kommentje:

2 napja éreztem igazából a bő folyást, aztán tegnap tényleg olyan érzés volt, mintha megjött volna

És nem!!!

Ma reggel 12-es teszttel néztem meg és láss csodát. Németben élek, így itt vagy 12-es van, vagy 25-ös....

Nagyon boldog vagyok!! Köszönöm szépen mindenkinek!!

2012. dec. 5. 12:04
 10/17 anonim ***** válasza:

Még egyszer gratulálok neked, elhiszem, hogy boldog vagy! Szép karácsonyi ajándék lesz!

Dokihoz mikor tervezel menni?

Nekem is mindjárt megjön érzésem van, a lányomnál is ez volt, más nem igazán! Remélem én is tesztelek egy szép kétcsíkost pénteken. Akkor lehet nekem is 10-t kéne venni az már biztosan kimutatja!

2012. dec. 5. 13:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!