Ki nem várja mára, holnapra? Teszteltetek már?
Sziasztok!
Én holnapra nem várom, bár 2-3 napos csúszás előfordulhat, mert nem napra pontos sosem. De volt itthon egy tesztem, ma megcsináltam, sajnos negatív, holnap veszek tesztet (10-s és 25-ös érzékenységűt). Ha nem jön meg pénteken sem, akkor tesztelek. Mi már nagyon várjuk, márciusban volt egy vetélésem, remélem küldi nekünk a kis tesót! Én semmi mást nem kérek karácsonyra csak egy szép uh képet a babáról! :-) Drukkolok nektek! Nekem nincs tünetem, ugyanazt érzem, mint máskor, a lányomnál sem volt tünet.
Gratulálok! :-D
Remélem nekem is az lesz 2-3 nap múlva+
2 napja éreztem igazából a bő folyást, aztán tegnap tényleg olyan érzés volt, mintha megjött volna
És nem!!!
Ma reggel 12-es teszttel néztem meg és láss csodát. Németben élek, így itt vagy 12-es van, vagy 25-ös....
Nagyon boldog vagyok!! Köszönöm szépen mindenkinek!!
Még egyszer gratulálok neked, elhiszem, hogy boldog vagy! Szép karácsonyi ajándék lesz!
Dokihoz mikor tervezel menni?
Nekem is mindjárt megjön érzésem van, a lányomnál is ez volt, más nem igazán! Remélem én is tesztelek egy szép kétcsíkost pénteken. Akkor lehet nekem is 10-t kéne venni az már biztosan kimutatja!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!