Lombikosok! Ti mikor teszteltetek elöször? Mikor volt elöször halvány pozi a tesztetek?
én nem vagyok lombikos viszont pontosan tudom mikor fogant a babám....rá 9 nappal iszonyat halvány volt a tesztem...olyan alig-alig látszódó volt :) férjem nem is látta és rá 2 napra pedig már szépen látszódó csíkom volt :)
persze az h kinek mennyi hcg-t termel a szervezete az nagyon változó, az enyém elég sokat termelt...
szóval hogy neked később lesz majd pozi...
bocsi h írtam...tudom nem pont nekem szólt a kérdésed...
ó az szuper ha már 5 napos embrió lesz...akkor karácsonykor tesztelhetsz bővan pozitívat ! sőt már előtte is jóval...
mert ha dec. 1-én egy 5 napos embriót kapsz akkor már december közepén is tesztelhetsz simán !!!!!!
beültetés után már majdnem egy héttel próbából tesztelhetsz...akkor lesz 12 napos....és azt már általában halványan kimutathatja a teszt!...de beültetés után 10-11 nappal már tuti pozi lesz :)
első voltam...
jaj bocsi....hát akkor még lehet kicsit korai lesz a teszt....vagy ha neked is sok hcg-t termel a szervezeted akkor van esély...ha nem is 24.-én de estleg 26.-án :)
vagy tesztelj jan1-én...új év új élet :) .....
amúgy nekem dec2.-án lesz meg újra kb....és azután mi is bele vágunk a babaprojektbe....
volt egy elhalt terhességem és a következő ciklusban már kezdhetünk próbálkozni...
én január elsején szeretnék tesztelni :)....
amúgy neked lehet amúgy is két naponta kell majd tesztelned !
szóval bármi lehet :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!