Sokan jártatok úgy, hogy halvány pozitív után negatívot teszteltetek?
Figyelt kérdés
Mivel ma a hasam nem fájdogál úgy, mint eddig, aggódom, hogy a tegnapi halvány pozitív teszt után negatív lesz. Ennek mekkora esélye van?2009. máj. 4. 12:28
1/5 anonim válasza:
Nekem februárban volt ilyen,vasárnap halvány pozitiv,kedden meg negativ,és meg is jött azután,sajnos.
2/5 anonim válasza:
Szia!
Ne aggódj,ha már halvány + volt a teszted,az csak erősödhet!Nem törvényszerű mindenkinél a hasfájás meg egyebek!Sok boldogságot!
3/5 anonim válasza:
Szia!Én pénteken teszteletem halvány pozitívat és most úgy nézki,hogy meg akar jönni.Bár azért még reménykedem!!!!!!!!!!!!!!!!!
4/5 A kérdező kommentje:
Mindegyikőtöknek köszönöm a hozzászólást. Nagyon örülnék, ha tényleg lenne babánk, de úgy vagyok vele, hogy az sem baj ha most nem, de akkor legyen az is tuti és jöjjön meg, hogy új esélyünk legyen.
Harmadik: Te érzed milyen a görcs, de én eddig görcsöltem picit (egy bő hétig) és ma szinte egyáltalán nem, én pont emiatt aggódom. Úgyhogy egyáltalán nem biztos, hogy megjönni akar. Holnap csináljunk tesztet :)
2009. máj. 4. 14:09
5/5 anonim válasza:
Én tegnap teszteltem pozitívat, és ugyanezt érzem, mint te. Holnap megint tesztelek, remélem erősebb lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!