Ki nem várja mára vagy holnapra? Teszteltetek már?
Figyelt kérdés
Én mára nem várom eddig semmi jele. de csak holnap tesztelek. Írjatok ha van kedvetek.2013. febr. 6. 08:44
1/11 anonim válasza:
Én péntekre nem várom. Semmi jelet nem tapasztaltam eddig még. Picit feszül a hasam, de semmi különös, és egyenlőre olyan érzésem sincs, hogy megfog jönni. Én nem tesztelek csak 14-én addigra már biztos lesz, hogy meg marad vagy sem, feltéve, hogy pénteken nem jön meg.
2/11 anonim válasza:
Én mára nem vártam, csináltam tesztet, mintha lenne rajta csík, de alig kivehető, szóval kétesélyes, de amíg nem jön meg addig bizakodok! Megy a drukk nektek!!!! Írjatok!!!
3/11 A kérdező kommentje:
Remélem baba van a dologban és lehet gratulálni. már azt hittem nincs senki aki mostanra nem várja. Sok sikert.
2013. febr. 6. 09:54
4/11 anonim válasza:
Sziaztok. Én is péntekre nem várom . Kis nyomásra melleim fájnak ezenkívül semmi . Izguljunk egymásért csajok :-) Megy a drukk !
5/11 anonim válasza:
2-es vagyok! Ez a tesztem és a kérdésem, nézzétek meg!
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..
7/11 anonim válasza:
Én is péntekre nem várom, de egy héttel ezelőtt több jele volt az esetleges terhességnek, mint most. Akkor görcsölt a hasam, szurkált, fájt a mellbimbóm. Most meg minden elmúlt. Remélem azért baba van a dologban! Szombaton tesztelek, már alig várom. Egyébként annak sincs jele, hogy meg akarna jönni, bár lehet, hogy még túl korai is.
Drukk mindeninek!
8/11 A kérdező kommentje:
sziasztok. ma teszteltem és pozitív lett ,kicsit halvány de simán látható.
2013. febr. 7. 10:15
10/11 anonim válasza:
7es vagyok. Én is pozitívat teszteltem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!