Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja mára vagy holnapr...

Ki nem várja mára vagy holnapra? Teszteltetek már?

Figyelt kérdés
Én mára nem várom eddig semmi jele. de csak holnap tesztelek. Írjatok ha van kedvetek.
2013. febr. 6. 08:44
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Én péntekre nem várom. Semmi jelet nem tapasztaltam eddig még. Picit feszül a hasam, de semmi különös, és egyenlőre olyan érzésem sincs, hogy megfog jönni. Én nem tesztelek csak 14-én addigra már biztos lesz, hogy meg marad vagy sem, feltéve, hogy pénteken nem jön meg.
2013. febr. 6. 09:29
 2/11 anonim ***** válasza:
Én mára nem vártam, csináltam tesztet, mintha lenne rajta csík, de alig kivehető, szóval kétesélyes, de amíg nem jön meg addig bizakodok! Megy a drukk nektek!!!! Írjatok!!!
2013. febr. 6. 09:48
 3/11 A kérdező kommentje:
Remélem baba van a dologban és lehet gratulálni. már azt hittem nincs senki aki mostanra nem várja. Sok sikert.
2013. febr. 6. 09:54
 4/11 anonim ***** válasza:
Sziaztok. Én is péntekre nem várom . Kis nyomásra melleim fájnak ezenkívül semmi . Izguljunk egymásért csajok :-) Megy a drukk !
2013. febr. 6. 10:01
 5/11 anonim ***** válasza:

2-es vagyok! Ez a tesztem és a kérdésem, nézzétek meg!

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..

2013. febr. 6. 10:22
 6/11 anonim ***** válasza:
Ez pozitív. :)
2013. febr. 6. 10:44
 7/11 anonim ***** válasza:

Én is péntekre nem várom, de egy héttel ezelőtt több jele volt az esetleges terhességnek, mint most. Akkor görcsölt a hasam, szurkált, fájt a mellbimbóm. Most meg minden elmúlt. Remélem azért baba van a dologban! Szombaton tesztelek, már alig várom. Egyébként annak sincs jele, hogy meg akarna jönni, bár lehet, hogy még túl korai is.

Drukk mindeninek!

2013. febr. 6. 13:01
 8/11 A kérdező kommentje:
sziasztok. ma teszteltem és pozitív lett ,kicsit halvány de simán látható.
2013. febr. 7. 10:15
 9/11 anonim ***** válasza:
Hűűű de jó!!! :D
2013. febr. 7. 10:27
 10/11 anonim ***** válasza:
7es vagyok. Én is pozitívat teszteltem.
2013. febr. 14. 14:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!