Mikor teszteltetek, mikor már biztosan kimutatja a babát? És ha a tesztem pozitív, mikor érdemes menni az első nőgyógyászati vizsgálatra? Ott először milyen vizsgálatra számíthatok?
Én mensi után 2 nappal teszteltem, halvány pozi lett. (spirálom volt)
Rá egy hétre kaptam időpontot. Minnél előbb menj orvoshoz, ha pozit tesztelsz.
Szia ahogy kimarad másnap már tesztelhetsz de mindig első reggeli pisiből. Ahogy + a teszt már hívhatod is időpontért. Drukkolok! :)
9 hónapos kisfiú anyukája
Bocsi ez lemaradt :)
Megfog vizsgálni csinál majd ultrahangot valòszinüleg hüvelyit és ha van baba talál szívhangot memegmondja a terhességi hetet. Ha még nincs szívhang akkor pár nap mulva vissza fog hívni.
Én december 23-án teszteltem pozitívat, 24-én kellett volna megjönnie. Az orvoshoz január 7-én mentem, még nem volt szívhang, viszont ma megyek a védőnőhöz a kis könyvemért, beutalókért, stb. Január 24-én megyek vissza az orvoshoz, akkor már biztosan lesz szívhang.
Az első vizsgálaton nekem hasi ultrahangot csinált, rákszűrést, és kézzel megvizsgált.
Sok sikert, remélem, hogy összejön! Szurkolunk! Mikor tesztelsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!