Ki nem várja 13-14-ére? Teszteltetek már?
Figyelt kérdés
2013. jan. 11. 16:29
1/23 anonim válasza:
Jelen! 13-ra nem várom. Ma csináltam egy tesztet, persze negatív....
Amúgy semmi tünetem nincs. :(
2/23 A kérdező kommentje:
Én még nem vettem a bátorságot... Egyébként én sem érzek semmit - bár ebből még nem lehet messzemenő következtetést levonni: az első terhességemnél megvoltak a tipikus tünetek, a másodiknál SEMMI, egyszerűen csak tudtam. :)
2013. jan. 11. 16:34
4/23 A kérdező kommentje:
Most nem vagyok olyan biztos benne... :( Pedig nagyon-nagyon szeretném, szeretnénk. :) Lehet, reggel elcsábulok...
2013. jan. 11. 16:43
5/23 anonim válasza:
ugyanaz, mint elsőnek, ma teszteltem, tök nega
6/23 anonim válasza:
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..
Én csak a 9. napon vagyok, de ma teszteltem egy halványat...
Holnap megismétlem, remélem nem szellemcsík volt!
7/23 anonim válasza:
Épp most válaszoltam valakinek, kazettás tesztet vegyetek!!!! Az nem fog becsapni, míg ezek a papírcsíkok lehetnek szellemcsíkosak!
8/23 A kérdező kommentje:
Én a dm-es saját márkásban (one minute, azt hiszem) még nem csalódtam. :)
Kívánok mindenkinek napokon belül két szép erős csíkot. :)
2013. jan. 11. 18:44
9/23 petera6 válasza:
Én olyan 13-15-re nem várom, de már csináltam tesztet, és halvány pozitív 2-3 napja, és láthatóan erősödik is. Csak cici tünet van, és az sem a leszakadós fajta, érzékeny, és olyan más állagú az egész, meg egyelőre csak az egyik mintha nőtt volna :D
10/23 A kérdező kommentje:
Gratulálok! :) Én végülis úgy döntöttem, megvárom a holnap reggelt. :) Nem mondom, hogy nem izgulok... :)
2013. jan. 12. 08:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!