Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Aki tegnap-ma-holnap-ra nem...

Aki tegnap-ma-holnap-ra nem várta/nem várja, teszteltetek már? Van eredmény?

Figyelt kérdés
Nekem ma nem kellene megjönnie, félek tesztelni. Félek a negatív eredménytől?
2010. dec. 7. 12:02
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

Szia!

Én csütörtökre nem várom, de sajnos semmi tünetem nincsen.

Neked?

2010. dec. 7. 12:05
 2/14 anonim ***** válasza:
Én holnapra nem várom még nem tudom mi lesz.Én is félek a negatív eredménytől és ezért én se tesztelek még.
2010. dec. 7. 12:18
 3/14 anonim ***** válasza:
en pentekre nem varom es ma teszteltem 2 halvany pozitivat...szoritok nektek is
2010. dec. 7. 12:19
 4/14 A kérdező kommentje:
Vannak tüneteim, de azok lehetnek a mensi előjelei is vagy a front miatt.
2010. dec. 7. 12:39
 5/14 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Én 10-re nem várom. Ma reggel megpróbáltam egy "one step" vaterás tesztet és negatív lett. Reménykedem benne, hogy csak korai volt...

A pozitív tesztelőnek gratula! Milyen tesztet használtál?

Sz.

2010. dec. 7. 13:19
 6/14 anonim ***** válasza:
elozo vagyok ..en egy clara nevut hasznaltam de mivel nagyvaradi vagyok nem tudom hogy ez kaphato-e ott is...csak azt tudom hogy a one step az nem eleg megbizhato mert az elso terhessegemet is csak nagyon keson mutatta ki ... minden teszt szep eros volt de ez csak 4/5 hetesen mutatott halvany pozitivat...vegyel masikat es reggel probald meg...szoritok
2010. dec. 7. 13:24
 7/14 anonim ***** válasza:
Ma kellet volna megjönnie, de egyenlőre semmi, tisztán fehér folyás, pedig kb csütörtöktől görcsölgetek, szurkál a hasam, hőm 37 és 37,5 között ingadozik. tegnap clearblueval teszteltem, negatív lett, de már írtam egy bejegyzést (clearblue érdekes csík...) szóval nem tudom mi lehet.... ha holnap se jön meg, akkor tesztelek még 1-et.
2010. dec. 7. 13:43
 8/14 anonim ***** válasza:

Én hétfőre nem vártam, azóta se jött meg, hőm magas 37 felett van, tesztelni még én se merek, hátha holnap megjön:)))

[link]

2010. dec. 7. 14:01
 9/14 anonim ***** válasza:

Én csüt-re nem várom.De szerintem meg fog jönni,mert már elkezdett esni a hőm.:(((

[link]

2010. dec. 7. 15:37
 10/14 A kérdező kommentje:
A hőm nekem is 37, a tünetek egyeznek a mensisekkel de van egy kis hányingerem is. Van folyásom is, eddig még nem jött meg. Grat a pozitívosoknak, és köszönöm a szorításokat.
2010. dec. 7. 15:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!