Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja 13-14-ére?...

Ki nem várja 13-14-ére? Teszteltetek már?

Figyelt kérdés
2013. jan. 11. 16:29
1 2 3
 11/23 petera6 ***** válasza:
Ügyes vagy, hogy nem vagy olyan türelmetlen, és kibírod :) Drukkolok.
2013. jan. 12. 09:05
 12/23 anonim válasza:
Nekem ma vagy holnap....de bár elég kicsi a valószínűsége a babának, mivel kb 2 és fél nappal előtte voltunk együtt a párommal. Nekem előtte lévő nap barnás folyásom szokott lenni, most még semmi, 3 napja fájdogál néha a hasam, érzékeny a mellem, sűrűbb a folyásom. Bár mensi előtt is ilyen jelek vannak. Ma este vagy holnap reggel tesztelünk, ha még mindig nem lesz semmi.Már nagyon izgatott vagyok és türelmetlen...
2013. jan. 12. 11:03
 13/23 A kérdező kommentje:

Kedves Utolsó! Nagyon szorítok! :)

Türelem... Muszáj "gyakorolni" - eldöntöttük ugyanis, ha baba lesz, majd csak a szülőszobán szeretnénk megtudni a nemét. :)

2013. jan. 12. 12:21
 14/23 petera6 ***** válasza:
Hú kérdező...hogy fogod ezt kibírni :) Én már most kíváncsi vagyok, hogy milyen nemű lehet vajon. ugyan nekem tök mindegy, de akkor is olyan jó lenne már tudni.
2013. jan. 12. 12:39
 15/23 A kérdező kommentje:

Mikorra várod a babát, mennyi idős terhes vagy?

Az, hogy nem kérdezzük meg a nemét, fogadalom volt - egy szomorú apropóból. Egy babát - alig, hogy kiderült a neme - félidőtájt elveszítettünk... Úgyhogy azt hiszem, nálunk tényleg nem közhely, hogy mindegy, csak egészséges legyen...

2013. jan. 12. 13:28
 16/23 petera6 ***** válasza:

ÓÓ, még semennyi idős nem vagyok :) Vagyis de, 4 hetes. Most lett pár napja halvány pozitív a tesztem. Még keddig nem kéne megjönnie.

Te mikor mész el orvoshoz?

Sajnálom a történteket, így már értem a dolgot. Biztos nem lesz semmi baj!

2013. jan. 12. 17:18
 17/23 A kérdező kommentje:

Akkor csak erősödjön tovább az a csíkocska. :)

A korábbi két terhességemnél a 8. héten mentem - az első dokim azt mondta, ráérek nagyjából akkor, ha a másodiknak kellene megjönnie... És ilyenkor már szívhangnak is lennie kell.

Most "futós" lesz, mert ugye komplikációk léptek fel a múlt alkalommal és mielőbb meg kell támogatni ezzel-azzal. :) Én is bízom benne, hogy nem lesz baj.

És szorítok, hogy Nálatok is minden problémamentesen menjen. Te mikor tervezel dokihoz menni?

2013. jan. 12. 17:32
 18/23 petera6 ***** válasza:

Még azon is gondolkodom néha, hogy elmehetnék egy korai (semmit sem lehet kb látni) uh-ra is :) De igazából a 6. héten szeretnék, mert legtöbb esetben akkor már van szívhang. Meg szerintem tovább úgysem bírnám :)

Neked mikor kell menni dokihoz?

Egyelőre, ha csak cici feszülésben nézzük a mércét, tuti, hogy erősödik :) Ma még nem teszteltem, hogy reggel majd be pisiltem, szóval nem érdekelt a teszt kérdés. (Este megittam 2 liter gyümölcslevet).

Nem tudom, hogy ez terhes tünet e, de napok óta egyfolytában szomjas vagyok. Azt tudom, hogy a sok pisilés tünet, de nekem olyan nincs, csak sok ivásom :)

2013. jan. 13. 06:47
 19/23 A kérdező kommentje:

Szió!

Na, nálunk is megjelent az a bizonyos második csík... Holnap még egy teszt, aztán ha az is ugyanilyen eredményt hoz, gyorsan doki.

Ilynekor még tényleg nem sok minden látszik, elvileg csak hcg szintből lehet a terhességet megállapítani. Ha nincs semmi gubanc, 6 hetesen bőven elég ha mész. Bár akkor még nem biztos, hogy lesz szívhang. Nekem a második alkalommal még hét hetesen sem volt (két hét masszív idegeskedés következett).

Én is rengeteget iszom - bár alapból is. :) Jaj, nagyon szorítok Neked! Tényleg, első baba?

2013. jan. 13. 09:27
 20/23 petera6 ***** válasza:

Igen, első baba lesz :)

Köszi a drukkot.

2013. jan. 13. 10:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!