Ki nem várja 13-14-ére? Teszteltetek már?
Kedves Utolsó! Nagyon szorítok! :)
Türelem... Muszáj "gyakorolni" - eldöntöttük ugyanis, ha baba lesz, majd csak a szülőszobán szeretnénk megtudni a nemét. :)
Mikorra várod a babát, mennyi idős terhes vagy?
Az, hogy nem kérdezzük meg a nemét, fogadalom volt - egy szomorú apropóból. Egy babát - alig, hogy kiderült a neme - félidőtájt elveszítettünk... Úgyhogy azt hiszem, nálunk tényleg nem közhely, hogy mindegy, csak egészséges legyen...
ÓÓ, még semennyi idős nem vagyok :) Vagyis de, 4 hetes. Most lett pár napja halvány pozitív a tesztem. Még keddig nem kéne megjönnie.
Te mikor mész el orvoshoz?
Sajnálom a történteket, így már értem a dolgot. Biztos nem lesz semmi baj!
Akkor csak erősödjön tovább az a csíkocska. :)
A korábbi két terhességemnél a 8. héten mentem - az első dokim azt mondta, ráérek nagyjából akkor, ha a másodiknak kellene megjönnie... És ilyenkor már szívhangnak is lennie kell.
Most "futós" lesz, mert ugye komplikációk léptek fel a múlt alkalommal és mielőbb meg kell támogatni ezzel-azzal. :) Én is bízom benne, hogy nem lesz baj.
És szorítok, hogy Nálatok is minden problémamentesen menjen. Te mikor tervezel dokihoz menni?
Még azon is gondolkodom néha, hogy elmehetnék egy korai (semmit sem lehet kb látni) uh-ra is :) De igazából a 6. héten szeretnék, mert legtöbb esetben akkor már van szívhang. Meg szerintem tovább úgysem bírnám :)
Neked mikor kell menni dokihoz?
Egyelőre, ha csak cici feszülésben nézzük a mércét, tuti, hogy erősödik :) Ma még nem teszteltem, hogy reggel majd be pisiltem, szóval nem érdekelt a teszt kérdés. (Este megittam 2 liter gyümölcslevet).
Nem tudom, hogy ez terhes tünet e, de napok óta egyfolytában szomjas vagyok. Azt tudom, hogy a sok pisilés tünet, de nekem olyan nincs, csak sok ivásom :)
Szió!
Na, nálunk is megjelent az a bizonyos második csík... Holnap még egy teszt, aztán ha az is ugyanilyen eredményt hoz, gyorsan doki.
Ilynekor még tényleg nem sok minden látszik, elvileg csak hcg szintből lehet a terhességet megállapítani. Ha nincs semmi gubanc, 6 hetesen bőven elég ha mész. Bár akkor még nem biztos, hogy lesz szívhang. Nekem a második alkalommal még hét hetesen sem volt (két hét masszív idegeskedés következett).
Én is rengeteget iszom - bár alapból is. :) Jaj, nagyon szorítok Neked! Tényleg, első baba?
Igen, első baba lesz :)
Köszi a drukkot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!