Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja holnapra (15-re)?...

Ki nem várja holnapra (15-re)? Tünetek? Megérzés? Esetleg teszteltetek már?

Figyelt kérdés
Nálunk 2. baba lenne, egy éve tavasszal elvesztettem egy babát. Remélem sikerült, de tesztelni még nem akarok majd 2-3 nap múlva.
2013. júl. 14. 22:46
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Persze másnak is lehet a jele, jobb ha megnézeted, de nagyon sok anyukának barnás folyása van az elején és sokaknak ez semmi rosszat nem jelent. Biztos ami biztos alapon a doktor megvizsgál és akkor meglátod
2013. júl. 16. 10:56
 12/18 anonim ***** válasza:
mikor tesztelsz?
2013. júl. 16. 20:38
 13/18 anonim ***** válasza:
na? mi lett az eredmény? :)
2013. júl. 17. 22:29
 14/18 A kérdező kommentje:
Tegnap teszteltem egy szép erős pozitívat! :) Annyira boldog vagyok! Gratulálok akinek sikerült, akinek nem ne adja fel, sikerülni fog! A barnás folyással én elmennék dokihoz, remélem te is így tettél kedves válaszoló!
2013. júl. 19. 18:54
 15/18 anonim ***** válasza:
Szia Gratulálok :-D Boldog babavárást :-D
2013. júl. 20. 07:01
 16/18 anonim válasza:
Szia! GRATULÁLOK!!! Igen elmentem, de mire odaértem az orvoshoz már semmi jele nem volt barnás folyásnak és nem láttak semmi rendelleneset. Azért egy hét múlva vissza kell mennem ellenőrzésre.
2013. júl. 21. 09:41
 17/18 anonim ***** válasza:

GRATULÁLOK! :)

Én 2 negatív teszten vagyok túl:( Viszont a 34. napnál járok...

2013. júl. 21. 19:43
 18/18 anonim ***** válasza:
ugyan ez a helyzet velem is .... a barnàzgatàst illetően nem sok nagyon nagyon picit olyan a betétem... és közben fàj a hasam :-(.... neked első baba lesz ???
2013. aug. 18. 12:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!