Ki nem várja holnapra (15-re)? Tünetek? Megérzés? Esetleg teszteltetek már?
Figyelt kérdés
Nálunk 2. baba lenne, egy éve tavasszal elvesztettem egy babát. Remélem sikerült, de tesztelni még nem akarok majd 2-3 nap múlva.2013. júl. 14. 22:46
11/18 anonim válasza:
Persze másnak is lehet a jele, jobb ha megnézeted, de nagyon sok anyukának barnás folyása van az elején és sokaknak ez semmi rosszat nem jelent. Biztos ami biztos alapon a doktor megvizsgál és akkor meglátod
14/18 A kérdező kommentje:
Tegnap teszteltem egy szép erős pozitívat! :) Annyira boldog vagyok! Gratulálok akinek sikerült, akinek nem ne adja fel, sikerülni fog! A barnás folyással én elmennék dokihoz, remélem te is így tettél kedves válaszoló!
2013. júl. 19. 18:54
15/18 anonim válasza:
Szia Gratulálok :-D Boldog babavárást :-D
16/18 anonim válasza:
Szia! GRATULÁLOK!!! Igen elmentem, de mire odaértem az orvoshoz már semmi jele nem volt barnás folyásnak és nem láttak semmi rendelleneset. Azért egy hét múlva vissza kell mennem ellenőrzésre.
17/18 anonim válasza:
GRATULÁLOK! :)
Én 2 negatív teszten vagyok túl:( Viszont a 34. napnál járok...
18/18 anonim válasza:
ugyan ez a helyzet velem is .... a barnàzgatàst illetően nem sok nagyon nagyon picit olyan a betétem... és közben fàj a hasam :-(.... neked első baba lesz ???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!