Ki az aki nem várja 18-ra?
Figyelt kérdés
Milyen tüneteket tapasztaltok? Én már alig várom h tesztelni tudjak! :D2014. jan. 9. 17:48
81/225 anonim válasza:
nekem esett egy tizedet a hőm.....reggel enyhe hányinger, szédülés, picit megjön érzés....26cn....A. voltam
82/225 anonim válasza:
17-es vagyok,nemhiába fájt a hasam,nekem megjött sajna.Nektek azért szorítok,majd írjatok:)
83/225 anonim válasza:
12-es vagyok ma sincs semmi...hőm még mindig fent...
84/225 anonim válasza:
Kedves 17-es! Sajnàlom! Remélem kovetkezo ciklusban sikerul! Kivanom neked! Akinek nem jott meg szoritok! Meg nekem sem.
TFV
85/225 anonim válasza:
Én is kiestem. Most jött meg. :( jön a 6. hónap..
Szurkolok csajok!
TFV
86/225 anonim válasza:
nekem ma visszament 37-re semmi jel, de utrot szedek....
88/225 anonim válasza:
Sziasztok!
Nekem még mindig semmi..elkezdett fájni a mellem reggelre.A hőmet ma elfelejtettem megmérni úgyhogy nem tudom mi van.Holnap veszek tesztet és megcsinálom kedd reggel ha nem jön meg addigra se.
Sajnálom a többieket akiknek megjött,fel a fejjel.
Utrós neked valami változás?
12-es voltam
89/225 anonim válasza:
86-nál írtam ...:) mensinek egyenlőre nincs jele....viszont a méhszájamat nem tudom eldönteni szerintem puha és fent van a zárt vagy nyitott részt azt végképp nem tudom eldönteni, úgyhogy ez sem segített a mellbimbóm ua. fáj.
90/225 anonim válasza:
tényleg írtad :)
nekem tegnap este és ma is magasan fent van a méhszájam,el sem érem.viszont napok óta nagyon kevés folyásom van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!