Ki az aki nem várja 18-ra?
Sziasztok!
12-es vagyok.Holnapra nem várom...sztem nem is fog megjönni mert előtte nap mindig leesik a hőm és most napok óta 37 és 37,2 között mozog.Olyan mintha nőttek volna egy kicsit a melleim,de nem fájnak csak egy kicsit húzódnak 2oldalt.Néha szurkál a hasam és vannak időszakok amikor erősen elkap a hányinger ami még korai lenne de mivel clostys hónapom van így bármi előfordulhat.Ma vagyok DPO 15 napján elméletileg úgyhogy holnap reggel elrakom az elsőt és elszaladok tesztet venni:)1,5 év után jó volna ha 2 csíkos lenne:)
12-es, ez nagyon jól hangzik! Mindenképpen írd meg holnap, hogy mi lett az eredmény, nagyon drukkolok!!!
3-as
DPO 16-dik napon vagyok nem is a 15-ken most jutott eszemben...viszont tegnap egy fél órára nagyon erős görcsöm volt de csak egy helyen....hát nem tudom.Köszönöm a szurkolást és én is szurkolok mindenkinek:)
12-es Nicol
Szia 3-as!
Szerintem ha jól számolom 3+14=17 ami azt jelenti,hogy holnap leszel dpo15-ön így reggeliből már mutatnia kell ha van lakó:)
Szerinted nekem érdemes lesz reggel tesztelnem?
12-es vagyok :)
Hát, ha nekem a 15 dpo-n igen, akkor neked a 17-en mindenképpen :) nagyon félek, rossz előérzetem van, szerintem negatív lesz. mondjuk attól, hogy nem tesztelek, ugyanúgy nem lesz baba.
3-as
Szurkolok magunkért :)!
Úgy döntöttem reggel ha még mindig 37 fölött van a hőm akkor megyek és veszek tesztet és majd megírom mi lett ha csinálok tesztet ha nem..de remélem jó hírt kapunk :)
én is megírom, bármi is lett :) hajrá nekünk :)
3-as
Hát csajok... alig merem elhinni, de most teszteltem egy halvány, de jól látható és egyértelmű pozit!!!! Nem térek magamhoz, hihetetlen, hogy sikerült!
A többieknek nagyon drukkolok!
3-as
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!