Ki az aki nem várja 18-ra?
Figyelt kérdés
Milyen tüneteket tapasztaltok? Én már alig várom h tesztelni tudjak! :D2014. jan. 9. 17:48
32/225 Naombika válasza:
En kiszalltam a bulibol. A hom mar tegnap reggel is nagyot esett, ma meg mar a normal erteken volt, es delelott meg is jott a nem vart, sajnos...
Ti remelem babasodtok ebben a honapban!!! N.
33/225 anonim válasza:
Nagyon sajnàlom! Szurkolok ,hogy minnel hanarabb sikeruljon!
34/225 Naombika válasza:
Na, mi a helyzet csajok? Teszteltetek? N.
35/225 anonim válasza:
Nekem a ma reggeli is nega. Igaz, még van 1-2 napom, de lélekben már temetem ezt a hónapot :( A többieknek hajrá!!! Majd írjatok azért, hogy mi a helyzet.
3-as
36/225 anonim válasza:
Nekem halvàny pozi a clearblue. De félek fals mert vékony a keresztbe vonal. Hiàba erős kék. :(
TFV
37/225 anonim válasza:
Másik fajta tesztet nem próbálsz?
38/225 Naombika válasza:
Szerintem van mar ott valami akkor kezdhetsz orulni!! :) MAjd megvastagodik az a csik!!! N.
39/225 anonim válasza:
40/225 A kérdező kommentje:
Nekem ma már mindjárt megjön érzésem van. Mellem fáj na de az szokott is már ilyenkor. Viszont nincs sehol se pattanásom ez még sose maradt el. Egy kettő mindig kijön. Aki még izgul vajon milesz szurkolok neki. Senki ne kenődjön el mert jön a következő alkalom :-D
2014. jan. 15. 15:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!