Ki az aki nem várja 18-ra?
Figyelt kérdés
Milyen tüneteket tapasztaltok? Én már alig várom h tesztelni tudjak! :D2014. jan. 9. 17:48
41/225 anonim válasza:
Kedves Kerdezo! Szurkolok! Tesztelni fogsz?
42/225 anonim válasza:
Ez a clearblue szerintem is pozi, de próbálj egy másik fajtát! hajrá mindekinek!
3-as
43/225 anonim válasza:
Szerintem is pozi!Halkan örülök,hogy neked sikerült!! :)
44/225 anonim válasza:
Kíváncsi leszek az X-epilre,én is olyat vettem,én is 18-ra nemvárom,de még nem merek tesztelni!Majd írd meg mi lett!:))
Szerintem egyértelműbben pozitívabb lesz az X-epil, mint az amit linkeltél.Várom....:DD
45/225 anonim válasza:
Koszi! Remelem ,hogy tenyleg nem vagott at teszt. Az xepil nekem tavaly kicsit nehezebben mutatta ki , mint a tobbi teszt. De hirtelen ilYet talaltam a tescoban. Na meglatjuk. :) Ugy varom, hogy pozit teszteljunk mindannyian!
46/225 A kérdező kommentje:
Én majd csak hétfőn tesztelek. Biztosra akarok menni :-)
2014. jan. 16. 07:37
47/225 anonim válasza:
De jo neked, hogy addig kibîrod! :)
48/225 anonim válasza:
Nekem a ma reggeli LH teszt jóstesztként pozi, és jóval erősebb, mint amiket a múlt héten csináltam vasárnapig. Hcg tesztet szombaton lövök megint, ha kibírom addig, és nem jön meg (remélem nem).
3-as
49/225 anonim válasza:
Kîvàncsi leszek. Én még sose jósteszteltem. Szerintetek az mitől lehet, hogy egyik nap 36,8 a hőm màsik nap 36,5? Ez megy màr 4 napja.
50/225 anonim válasza:
Passzolok, mert én meg sosem hőmérőztem :D Jósteszttel is most próbálkozom először, kíváncsi leszek, hogy ér-e valamit, nem igazán bízom benne, csak próbálom elütni vele az időt. Reméljük babát jelent a két csík rajta.
3-as
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!