Reggelre nem vártam,persze nem is jött meg....a hőm még mindig 37 felett van pedig soha nem szokott ennyi lenni.Vettem tesztet ami persze negatív lett.Pregnasenst vettem mert csak ez volt a gyógyszertárban habár én nem akarok neki hinni...elég erős hányingerre keltem reggel is és nem véletlen lehet az esti 2-3 pisilés se,pedig soha nem szoktam kimenni wc-re és lefekvés előtt tudatosan nem iszom.Hasszurka nekem is van....ha hétfőig nem jön meg akkor tesztelek egy másik fajta tesztel..
12-es voltam
2014. jan. 17. 18:40
72/225 anonim válasza:
Köszi :)
Én Pregnasens-szel teszteltem ma pozit, de lehet neked csak valamiért nem mutatja még. Az biztos, hogy 12. dpo-n még semmit nem mutatott. Drukkolok neked is!!! :)
3-as
2014. jan. 17. 18:50
73/225 anonim válasza:
Sziasztok ! A vagyok, szeretnék csatlakozni...én is 18 vagy 19.-re nem várom. Kedves Kérdező van valami tüneted a napokban ? 12-es olvastam, hogy closty-s vagy utrogestant is kell szedned ? Elnézést kérdező, hogy kérdezek a kérdésednél, de az a helyzet hogy utrogestant szedek a 17. naptól és a hőm fent van a mellbimbóm meg iszonyat érzékeny a mellem is fáj...de nem tudom ez az utronak köszönhető-e. Egyébként nem vagyok inszemes. Kérnélek Titeket, ha valaki tud itt segíteni megköszönném a tüneteket illetően...Mindenkinek kívánok pozitív tesztet és egészséges babásodást ! 3-as gratulálok Nektek ! :)
2014. jan. 17. 19:03
74/225 anonim válasza:
Hát nem tudom...annó a gabriel mutatta ki csak,h terhes vagyok és akkor 1,5 hét után...de reményt vesztettem....
2014. jan. 17. 19:03
75/225 anonim válasza:
12-es voltam...
nekem csak clostyt kellett szednem ez a 3-dik hónapom és soha nem kellett utrót szednem
2014. jan. 17. 19:05
76/225 anonim válasza:
megint 12-es
eszembe jutott,h barátnőm is szedte az utrót és neki is mindig fájt a melle pedig baba nem volt....
2014. jan. 17. 19:06
77/225 anonim válasza:
:(
2014. jan. 17. 19:07
78/225 A kérdező kommentje:
Olvasgatlak itt beneteket jó sokan gyültetek össze. Éjszakás hétben dolgozom most és nagyon nehezen viselem. Melleim leszakadnak néha hőhullám kap el. Ugy felvagyok püffedve h a munkásgatyám alig tudom begombolni. Fájdogál a hasam is néha hát kiváncsi vagyok. Hétfőn jön haza a párom és vele szeretnék tesztelni :-)
2014. jan. 17. 20:40
79/225 anonim válasza:
Jó reggelt lànyok! Elérkezett a 18.-a. Tesztelt ma valaki? Nekem még nem jött meg. Màra nemvàrom. Ha ma elmarad akkor holnap reggel. A hom felugrott 36,9 re. De folyamatos hanyinger es minjart megjon erzes van.
TFV
2014. jan. 18. 07:54
80/225 anonim válasza:
Sziasztok!17-es vagyok ,én is mára nemvárom.A hasam az úgy fáj,mint mikor megjön mostmár,de még nem jött meg.Emiatt én már tudom,hogy meg fog jönni,de remélem tévedek!:))Holnap lehet tesztelek egyet!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!