Ki az aki nem várja 18-ra?
Szerintem sanszos, hogy most van a beágyazódás, ha 18-ra nem várod, kb. egy hete volt peteérésed, az stimmel.
Én 16-ra nem várom, +/- 1-2 nap. Hétfő reggel bepróbálok egy 10-es tesztet, elvileg a mensi előtti 4. napon már lehet használni, az olyan 3 nappal lesz előtte. Kíváncsi vagyok, hogy igazam van-e, de szerintem igen, nem vagyok az a képzelgős fajta :)
Ma már tompán "fájdogált" a hasam,ugyanúgy mint megjövetel előtt egy héttel,szóval szerintem nekem meg fog jönni...:(
(17-es válaszoló voltam)
Veletek mi újság?? :)
Szia! Ma vagyok dpo. 9- en és reggelre 36,5 re lement a hőm. Nem tudom ez mit jelent? Este 10kor bevettem egy algoflex fortet, mert iszonyú fejfàjàsom volt. Nekem szurkàl a hasam. Még ne add fel ""17"-es!!! Tesztel valaki ma?
TFV
Sziasztok, megcsináltam, de negatív. Nem baj, van még 3 nap, ebből még lehet bármi :)
3-as
Nekem ma egesz delutan, (most is) mindjart megjon eresem van... Szerintem en buktam ezt a honapot..
16-ra nem varom. N.
Nekem egyaltalan nem fajnak a melleim. Pedig ovu utan azonnal bedurrannak. Ilyenkor mar hason se tudok aludni. A hom visszament 36,8- ra. Lehet holnap tesztelek. Szurkolok mindenkinek!
TFV
Holnap én is teszteltek megint, úgysem bírom ki :)
3-as
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!