Ki az aki nem várja 18-ra?
utrós mi lett veled?megjött?
12-es
Sajnàlom, fel a fejjel! Hàtha ez a mi hónapunk. Én most a 6. Probalkozos honapban vagyok. Megbeszeltuk a parommal ha megvolt az eskuvonk elmegyek egy hsg -re. Nagyon sok bajom volt a jobb petefeszkemmel es arra gyanakszom elzarodott. A mensim is bagyon furi volt. Nem gorcsoltem hol barna, hol piros. Meg picit tart is. Lanyok akik pozit teszteltetek mizujs? Dokihoz mikor mentek?
TFV
Én jövő hét utáni hétfőn megyek, azt mondta a doki, hogy elég akkor, előtte úgysem lát semmit. Baromi nehéz kivárni. Minden rendben eddig szerencsére, remélem így is marad, aggódom azért, mivel első baba. Sokat pihenek, szedek vitamint. Nektek egy kalappal erre a hónapra, most már biztosan sikerül!!! Drukkolok!!! :)
3-as voltam
Ne is add fel, össze fog jönni!!!
3-as
Sziasztok!Huuhh lemaradtam egy kicsit(17-es vagyok).
Sajnálom a sorstársaimat magammal együtt akiknek megjött,fel a fejjel sikerülni fog!én már csak tudom.
nekem is volt átjárhatóságim,altatásban,és méhtükrözésem is,szerencsére altattak!!
Hallottam olyanról, akit nem altattak,borzalmas...
Nem mondom,ha felébredsz,hogy nem lesz fájdalmas a seb(köldöknél,és két oldalt egy pici metszés),de a cél lebegett a szemem előtt,és hála a harmadik hónapban sikerült!!!(A petevezetőm el volt "dugulva")
Sziasztok! Nagy a csend. Hogy vagytok? Én vàrom az ovut. Tegnap a ciklusom 9. Napjàn làtott a doki a bal oldalon egy szép 14mm tüszőt. És 2rétegű szabàlyos 5,2 mm nyàlkahàrtyàt. Péntek körűl lesz peteérés. Hőmérőzök+ baràtcserje teàzok. Nagyon bizakodunk. Ha most sem jön sajna meg kell csinàlni az àtjàrhatósàgit a doki szerint. Kismamik voltatok dokinàl?
TFV
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!