Ki az aki nem várja 18-ra?
Figyelt kérdés
Milyen tüneteket tapasztaltok? Én már alig várom h tesztelni tudjak! :D2014. jan. 9. 17:48
181/225 anonim válasza:
nem az első negatív naptól számítjuk a dpo-t azaz ovuláció utáni naptól..:)?
182/225 anonim válasza:
Most hogy mondod lehet hogy tenyleg 10dpo n vagyok. Uristen jo gyorsan termelodik a hcg m ha esti pisibol erosebb a tesztem mint a reggeli. Ez nem baj? Marmint hogy 10. Napon pozi a teszt? Lehet ikrek :)
183/225 anonim válasza:
nem ijesztgetésből....de én azért nézetnék egy vér HCG-t...szar erről írni ilyenkor....és tényleg bocsi...de ha nagyon magas a HCG az két dolgot jelent egy jót és egy rosszat...a jó iker( márha jó) :D és a rosszat nem írom le....de én mindenképpen nézetnék egy vér HCg-t...mert ha normál a szint akkor okés
184/225 anonim válasza:
Rendben! Hat remelem minden rendben lesz. Nagyon parazok egy ujabb vetelestol. Tavaly a 12.dpon 73 volt a hcg m es pozi tesztek voltak. Azt mondtak eleg alacsony. Nah remelem semmi gaz. Nagyon varjuk a picit :)
185/225 anonim válasza:
két dolgot jelenthet...elírtam....saját tapasztalatból írtam..nekem a nem várt napján 2600 volt a HCG az 1000 helyett....nekem nem lett jó vége sajnos :(
186/225 anonim válasza:
a 2600 természetesen mIU-ban értendő
187/225 anonim válasza:
Uhhh az nagyon sok. Mehen kivuli volt?
188/225 anonim válasza:
azt feltételezték...de aztán felszívódott se méhen belül se méhen kívül nem volt látható, így nem kellett műteni...folyamatosan nézték a HCg szintemet de szépen csökkent...
189/225 anonim válasza:
U/L ben volt bocs...most néztem meg a papírjaim között
190/225 anonim válasza:
aztán meg azt mondták lehet ikerterhesség volt de nem volt elég vastag a méhnyálkahártya...vagy ők sem tudják...na de nálad minden rendben...no para...de az elővigyázatosság nem árt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!