Ki az aki nem várja 18-ra?
Figyelt kérdés
Milyen tüneteket tapasztaltok? Én már alig várom h tesztelni tudjak! :D2014. jan. 9. 17:48
191/225 anonim válasza:
Sajnàlom :( baratnomnek kivettek a petevezeteket. Mehe. Kivuli volt neki. Na csak pozitivan! Akkor mikor tesztelsz? :)
192/225 anonim válasza:
én szombatnál előbb nem....mert lehet hogy nekem csak 04.én lett ovum...játszottam a cikluson egy kicsit és kivettem a mensis napok hőértékét és nézd ez lett belőle
193/225 anonim válasza:
és érdekes mert 04 után éreztem a mellérzékenységet is....most tökre bizonytalan vagyok...
194/225 anonim válasza:
Szerintem a 4-e az realis. 14-e. Mar tesztelhetsz. ;) szurkolok nagyon!
195/225 anonim válasza:
196/225 anonim válasza:
Szia mizu ? Apa megtudta már a jó hírt? Mikor mész vérvételre ? Jól vagy ?
197/225 anonim válasza:
szia! igen és nagyon boldog! voltam tegnap nődokinál. 10mm szép nyálkAhártya benne geszációs gyűrű. azt mondta abból lesz a petezsák. ma voltam bétahcg vérvételen déllután hiv a doki az eredménnyel. akkor dönti el kell e duphastont szednem. jövőhét pénteken megkeresi a petezsákot :) kis hasgörcs van néha, melleim nagyon fájnak és sokat van hányingerem. nálad mizu? nem tesztelsz? :))
198/225 anonim válasza:
majd vasárnap tesztelek.... [link]
199/225 anonim válasza:
örülök, hogy jól vagy és szorítok, hogy minden ok legyen továbbra is :)
200/225 anonim válasza:
Koszi! Szoritok a pozi tesztert neked! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!