Ki az aki nem várja 18-ra?
Figyelt kérdés
Milyen tüneteket tapasztaltok? Én már alig várom h tesztelni tudjak! :D2014. jan. 9. 17:48
201/225 anonim válasza:
köszi szépen:) Mi lett a HCg értéked ?
202/225 anonim válasza:
Remélem minden ok és nem akartalak paráztatni :)....
203/225 anonim válasza:
Szia! A kórhàz hcg gépe bedöglött amivel mérik. Beszéltunk a laborvezetovel jo ismerosunk. Ha hetfore sikerul megjavitani hiv az eredmennyel. Mai tesztem is pozi. A doki uh on nem latott korosat. Szep nyalkahartya gesztacios gyuruvel. Holnap tesztelsz? Drukkolok! :)
204/225 anonim válasza:
igen tesztelek reggel....bár szerintem még korai lesz..ha 04. én volt ovum akkor 12 dpo...úgyhogy nem nagyon számítok pozi tesztre még....annyi van, hogy a méhszájam jól fent van és kemény..de nem nyúlkálok ...meg 3 napja szédülök min állat :)
205/225 anonim válasza:
az jó,ha nincs kóros - minden ok lesz....és szerintem ikrek ...nem tudom de ezt érzem :)
206/225 anonim válasza:
Reggeli tesztem :)
Remélem Neked is pozi lesz! :)
Ikrek? Hat nincs a csaladban, de ki tudja!? :D
207/225 anonim válasza:
szia ! Én pont ezzel teszteltem de negatív....a hőm fent van viszont....hát nem tudom
209/225 anonim válasza:
Igen szép a hőd! Még bàrmi lehet :) szurkolok!
210/225 anonim válasza:
igen csak elkeserít, hogy miért nega a teszt....:( és a bizonytalanság annyira rossz :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!