Ki az aki nem várja 18-ra?
Figyelt kérdés
Milyen tüneteket tapasztaltok? Én már alig várom h tesztelni tudjak! :D2014. jan. 9. 17:48
152/225 anonim válasza:
ma 23 mm-es domináns tüszőt látott a doki a jobb ováriumban :) A. voltam
153/225 anonim válasza:
Szuper! Annak pillanatai vannak és ovu lesz. Hajra! Nekem ma volt pé-m :) remélem sikerűl mindenkinek csajok! TFV
154/225 anonim válasza:
Kedves TFV ! Lehet kérdeztem már...akkor bocsi,de hőmérőzöl ? Ha igen felment a hőd ?
155/225 anonim válasza:
Szia! Igen hőmérőzök. Ma felment a hőm. :) megpróbàlom linkelni a diagrammom. TFV
157/225 anonim válasza:
....na sztem hasonló....csak azért vagyok bizonytalan mert ok, hogy esett de az alaphőre ment vissza ma....azt még azért nem tudom, hogy miért ilyen magas ebben a hónapban az alaphőm....lehet az utro. Egyébként 36,4 vagy 36,5 szokott lenni. Te mit mondasz a görbére ? Mondjuk sztem a holnapi dönti el igazán ...
158/225 anonim válasza:
Igen lehet az utro. De biztato a gorbed. Tenyleg hasonlo :) lehet egyszerre babasodunk ;)
159/225 anonim válasza:
szia ! Na nekem mára felment 36,9-re, de most megint bizonytalan vagyok....hajnal 2 és 1/2 3 közt nagyon fájt a fejem, úgy hogy fel is ébredtem rá....vettem be egy algoflex fortét és reggel 7-kor ébredtem nyugodt alvásból....akkor mértem a 36,9-et....hát nem tudom mennyire befolyásolta az értékeket...de az ovus fájdalmam az elmúlt. Igazából azért mentem dokihoz is mert nagyon fájt már a petefészkem hét eleje óta és azt hittem ciszta...pénteken meg ugye kiderült ,hogy 23 mm-es dom. tüsz.
160/225 anonim válasza:
Nekem meg 36,8 -ra ment fel ma :) én is vettem be este algoflex fortét fejfàjàsra. Ovulàció utàn felmegy a hő. Ez teljesen normàlis :) TFV
Ja és nekem is nagyon fàjt a petefészkem. Néha annyira beszúrt, hogy csillagokat làttam :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!