Ki az aki nem várja 18-ra?
Figyelt kérdés
Milyen tüneteket tapasztaltok? Én már alig várom h tesztelni tudjak! :D2014. jan. 9. 17:48
141/225 sarah23 válasza:
Végre pozi nekem is boldogsyàg van:)többiek megy a drukk:)
143/225 anonim válasza:
Kedves TFV ! Van egy csoport a facen....pozitív tesztre várva ! Én is csatlakoztam már, ha még nem vagy ott csatlakozz nyugodtan. Zárt csoport csak csajok, kedves, segítőkész és próbálkozós, reménykedős csajszik :)
144/225 anonim válasza:
Kedves Sarah23 ! A mosolygós jel lemaradt ! :) Szóóóval Gratulálok Még egyszer ! :) Jó babavárást ! :)
145/225 anonim válasza:
Dejó ! :) gratulàlok! Facebookon nem vagyok, de köszi az infót! Itt is jó a tàrsasàg :)
TFV
146/225 anonim válasza:
Sziasztok,
először is gratula a pozi teszthez :) A többieknek pedig nagyon drukkolok, hogy most sikerüljön!!!
Én hétfőn megyek dokihoz először, de elméletileg minden rendben, legalábbis nem tapasztalok semmi furát. Mensi szerint 6+2 hetes vagyok, eddig az émelygés, hányinger szerencsére elkerült, a bimbóm érzékeny, meg puffadok minden nap. Alig bírom kivárni a hétfőt, nagyon izgulok, hogy minden rendben legyen.
Hajrá mégegyszer mindenkinek, gondolok ám rátok!!! :)
3-as
147/225 anonim válasza:
Szerintetek 21.-től vagy 22.től számoljam a ciklusom ? 21.-én volt csak a vérfolt és barna és 22.-től ill. estétől jött meg rendesen. A. voltam
148/225 anonim válasza:
TFV ! Te honnan számoltad ? A maszattól vagy a vérzéstől ?
149/225 anonim válasza:
Nekem 19-reggel volt maszat estere pici verzes. Elmeletileg ha este 6 utan jon meg akkor kovetkezo nap kell szamolni elso napnak. A dokim 19-tol szamolta. Erosodik az ovutesztem :)
TFV
150/225 anonim válasza:
köszönöm a választ ! :) Én nem ovutesztezek....most a véletlenre bízom magam......:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!