Ki az aki nem várja 18-ra?
Figyelt kérdés
Milyen tüneteket tapasztaltok? Én már alig várom h tesztelni tudjak! :D2014. jan. 9. 17:48
211/225 anonim válasza:
Tudom milyen érzés :( ! Mióta próbàlkoztok?
212/225 anonim válasza:
A páromnak van már két fia az előző kapcsolatából, mi két éve vagyunk együtt és igazán egy éve, hogy komolyabban felmerült a baba kérdés kettőnk között. Viszont a két év alatt nem védekeztünk az elején a kapcsolatunknak megszakítás volt, majd mikor már végleg együtt lettünk, onnantól nem védekeztünk sehogy
213/225 anonim válasza:
Értem! Nagyon bîzom benne, hogy sikerűl nektek is! :)
214/225 anonim válasza:
215/225 anonim válasza:
szia ! Sajna negatív :( mensi nem jött meg és barnázás sincs. A hőmet nem tudtam mérni ma reggel. :(
216/225 anonim válasza:
Szia! Megvan a beta hcg- m. Dpo.13 napon. 270. Gratulaltak :)))
Amig nem jon meg van remeny! Szoritok!
217/225 anonim válasza:
jaj de jóóóó :) na akkor most már tessék vigyázni Magatokra ! :) Nekem még mindig semmi :)
219/225 anonim válasza:
szia ! Volt egy 40mm-es cisztám ezért nem jött meg...:( Veled mizu ? Dolgozol vagy otthon vagy ? Fejlődtök ? :) Írj, ha van egy kis időd :)
220/225 anonim válasza:
Szia! Jol vagyunk. Koszi . Ma vagxunk 6+5 hetesek. 5+4 en lattuk a bsba dzivpulzalasat. Akkor volt 3-4mm. Jovohet csutortokon megxek ujra akkormar hallani is fogjuk a szivdobogast. Sokat volt hanyingerem. Most rgy hete gyomoregessel kuzkodom. Dolgozok meg de neha nehez. Sajnalom a cisztad. Most mikorra nemvarod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!