Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ez pozitív eredmények számít?

Ez pozitív eredmények számít?

Figyelt kérdés

Ebben a hónapban 9.-én (de legkésőbb 10.-én) kellett volna megjönnie, de még mindig semmi. A hasam kicsit görcsölget olykor, mintha meg akarna jönni, olyankor rohanok nézni, de semmi, csak rengeteg vizes folyás (kb. mintha bepisiltem volna). A cicijeim fájnak, duzzadtak, beeresedtek, néha hányingerem van. A testvéremnek mutattam a tesztet, szerinte pozitív. A teszt elvileg 5-15 perc között értékelhető, utána nem. Ez az eredmény úgy kb. 6-7 percnél jött elő, de szeretném kikérni a ti véleményeteket is.

A képek a tesztről:

[link]

[link]

Előre is hálásan köszönöm a véleményeteket, hozzászólásaitokat!

2012. nov. 12. 21:20
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯
 81/156 A kérdező kommentje:

[link]

Látom... :)

2012. dec. 22. 21:23
 82/156 anonim ***** válasza:
100%
Hű micsoda kinagyítás :-) reggel elso dolgom ismételni!
2012. dec. 22. 22:05
 83/156 anonim ***** válasza:
100%

A folyas az jo jel! Nekem hasfajasom van napok ota! Igen ma lettem 31. :-)

Köszi a jokivansagot! A fa mar megvan, mar csak 2 eros csik kellene addig ;)

Neked meg szerintem mar lassan szuletik a babád:-)

2012. dec. 22. 22:07
 84/156 A kérdező kommentje:

Szeretném, hogy együtt ünnepeljünk! :)

És míg nekünk karácsonyi ajándék lenne, Nektek karácsonyi és szülinapi ajándék is. Szerintem, ez erősödni fog. :)

2012. dec. 22. 22:09
 85/156 A kérdező kommentje:

Megcsináltam a tesztet! Íme a kép:

[link]

Előbb jött ki a második csík, mint az első. :D Wááááááááááááááááááááá... nem hiszem el! :D

2012. dec. 22. 22:43
 86/156 anonim ***** válasza:
100%

juhhu juhhu csajok, drukkoltam nektek! olvasom a kérdést régóta :)) most vissza nem nézem melyik válaszoló voltam, de az elejétől itt vagyok :D Boldog karácsonyt nektek!!! keep updating... :)

32hkm

2012. dec. 23. 09:55
 87/156 anonim ***** válasza:
100%

Istenem! De joooooo neked! Annyira tudtam! Kismama vagy! Boldog kArácsonyotok lesz! Mehet a fa alá!

Nekem sajnos ma 11dpo-n megjött :(((

De a lényeg, hogy Neked sikerűlt! Boldogságod babavárást!

2012. dec. 23. 13:00
 88/156 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen! Nagyon aranyos vagy! A párommal ma megismételtük a tesztet, és előbb jön ki a tesztcsík, mint a kontrollcsík. Úristen! Ez hihetetlen!

Viszont szeretném, ha azért tartanánk a kapcsolatot! Nagyon szurkolok Nektek és itt az új év, új lehetőségek! Szívből kívánom, hogy ugyanilyet tesztelj!

2012. dec. 23. 18:16
 89/156 anonim ***** válasza:
Még lehet egy csoda fojtán nincs veszve a dolog. Ugyanis reggel zuhinal volt egy kis rozsaszines folyas, nah mondom megjott. Felraktam egy tampont. Delben mondom kicserelem, hat csak par csepp barna valami. Hasam se faj. Beraktam egy tisztasagit. Most megneztem semmi. Pici halvany barnas rozsaszines, de csak ha felnyulok...de tenyleg minta nem is lenne semmi. Nekem ilyen sose volt még. Ha megjott akkor elontott a ver egy ora mulva es az elso nap pokol. Pont most beszeltem parommal. Holnap reggel patika es veszunk tesztet. Ha addig nem jon meg. Edes jo istenem, de joooo lenne :-) gratulalok nektek! :-)
2012. dec. 23. 18:45
 90/156 A kérdező kommentje:

Nah, én is reménykedek, szuggerállak, hogy baba legyen. Hiszen ott volt a teszt, láttam, vakok nem vagyunk! Babának kell lennie! Előfordulhat, hogy picit olyan lesz, mintha megjönne, és van, akinek rendesen meg is jön! De ha a teszt ilyen jó eredményt mutatott, kell ott lennie egy pöttömnek! Egyébként, nekem pl. mikor meg kellett volna jönnie, este felébredtem, mert annyira fájt a hasam. Szóval a pocifájás is belefér. Most már ugyan nem fáj, néha van a megjön-érzés, de semmi.

Nagyon szeretném, hogy legyen baba!

2012. dec. 23. 19:19
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!