Ez pozitív eredmények számít?
Ebben a hónapban 9.-én (de legkésőbb 10.-én) kellett volna megjönnie, de még mindig semmi. A hasam kicsit görcsölget olykor, mintha meg akarna jönni, olyankor rohanok nézni, de semmi, csak rengeteg vizes folyás (kb. mintha bepisiltem volna). A cicijeim fájnak, duzzadtak, beeresedtek, néha hányingerem van. A testvéremnek mutattam a tesztet, szerinte pozitív. A teszt elvileg 5-15 perc között értékelhető, utána nem. Ez az eredmény úgy kb. 6-7 percnél jött elő, de szeretném kikérni a ti véleményeteket is.
A képek a tesztről:
Előre is hálásan köszönöm a véleményeteket, hozzászólásaitokat!
A folyas az jo jel! Nekem hasfajasom van napok ota! Igen ma lettem 31. :-)
Köszi a jokivansagot! A fa mar megvan, mar csak 2 eros csik kellene addig ;)
Neked meg szerintem mar lassan szuletik a babád:-)
Szeretném, hogy együtt ünnepeljünk! :)
És míg nekünk karácsonyi ajándék lenne, Nektek karácsonyi és szülinapi ajándék is. Szerintem, ez erősödni fog. :)
Megcsináltam a tesztet! Íme a kép:
Előbb jött ki a második csík, mint az első. :D Wááááááááááááááááááááá... nem hiszem el! :D
juhhu juhhu csajok, drukkoltam nektek! olvasom a kérdést régóta :)) most vissza nem nézem melyik válaszoló voltam, de az elejétől itt vagyok :D Boldog karácsonyt nektek!!! keep updating... :)
32hkm
Istenem! De joooooo neked! Annyira tudtam! Kismama vagy! Boldog kArácsonyotok lesz! Mehet a fa alá!
Nekem sajnos ma 11dpo-n megjött :(((
De a lényeg, hogy Neked sikerűlt! Boldogságod babavárást!
Köszönöm szépen! Nagyon aranyos vagy! A párommal ma megismételtük a tesztet, és előbb jön ki a tesztcsík, mint a kontrollcsík. Úristen! Ez hihetetlen!
Viszont szeretném, ha azért tartanánk a kapcsolatot! Nagyon szurkolok Nektek és itt az új év, új lehetőségek! Szívből kívánom, hogy ugyanilyet tesztelj!
Nah, én is reménykedek, szuggerállak, hogy baba legyen. Hiszen ott volt a teszt, láttam, vakok nem vagyunk! Babának kell lennie! Előfordulhat, hogy picit olyan lesz, mintha megjönne, és van, akinek rendesen meg is jön! De ha a teszt ilyen jó eredményt mutatott, kell ott lennie egy pöttömnek! Egyébként, nekem pl. mikor meg kellett volna jönnie, este felébredtem, mert annyira fájt a hasam. Szóval a pocifájás is belefér. Most már ugyan nem fáj, néha van a megjön-érzés, de semmi.
Nagyon szeretném, hogy legyen baba!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!