Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ez pozitív eredmények számít?

Ez pozitív eredmények számít?

Figyelt kérdés

Ebben a hónapban 9.-én (de legkésőbb 10.-én) kellett volna megjönnie, de még mindig semmi. A hasam kicsit görcsölget olykor, mintha meg akarna jönni, olyankor rohanok nézni, de semmi, csak rengeteg vizes folyás (kb. mintha bepisiltem volna). A cicijeim fájnak, duzzadtak, beeresedtek, néha hányingerem van. A testvéremnek mutattam a tesztet, szerinte pozitív. A teszt elvileg 5-15 perc között értékelhető, utána nem. Ez az eredmény úgy kb. 6-7 percnél jött elő, de szeretném kikérni a ti véleményeteket is.

A képek a tesztről:

[link]

[link]

Előre is hálásan köszönöm a véleményeteket, hozzászólásaitokat!

2012. nov. 12. 21:20
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯
 71/156 anonim ***** válasza:
Pont ma gondolkodtam, hogy hol jár nálam a folyamat. Egesz nap szurkált a hasam alja. Ilyenkor nem szokott. Elkezdett feszulni a cicim, bar az ilyenkor szokott mensi elott is. Apro patik, mint mensi elott.. Nagyon remenykedem. Ha a tesztcsìk kijött akkor szerintem terhes vagy. Bár már par szaz teszten tul vagyok es én is láttam mindenfélét. Reméljük a holnapi teszted pozitív és nem jon meg a mensid! Szoritok! :-)
2012. dec. 18. 22:21
 72/156 A kérdező kommentje:

Húha, ez ígéretes! De tudod, fő a nyugalom, ne stresszelj, minden rendben lesz. Én elhiszem, hogy most sikerült, neked is sikerülnie kell! Meglásd, majd együtt vesézzük az uh-s papírokat! :)

Bár én félek beleélni magam, néha azért engedek a csábításnak, és fantáziálgatok a dologról. Viszont mindent mensi-tünetnek veszek, így nem érhet csalódás. Azonban a tesztnél kontrollcsík hiányzott. :(

2012. dec. 18. 22:28
 73/156 anonim ***** válasza:
Bárcsak ott tartanánk! Csináltál másik tesztet? :-)
2012. dec. 19. 20:03
 74/156 A kérdező kommentje:

Közbeszólt a munkahelyem. Mivel ugye még nem biztos, így nem mondhattam, hogy előbb szeretnék elugrani, hogy tudjak terhességi tesztet venni, viszont befogtak plusz félórára, így zárt már a DM, mikor odaértem.

Egyébként hála istennek, nem jött meg. De nem is tudom hova tenni a dolgokat... úgy néz ki, hogy reggeltől késő délutánig vizes folyásom van, majd kevéske krémes, majd egész este olyan, mintha bepisiltem volna. Most nem tudom hova tenni, mert a múlt hónapban is sok vizes folyásom volt. Hőmérsékletet találomra mértem, ma kis pihenő után 37,4 volt a hőm, de ez elvileg nem számít.

És felétek mi a helyzet? :) Írj, mikor tesztelsz! :) Ahogy haladok, lehet, hogy egyszerre fogunk. :D

2012. dec. 19. 20:59
 75/156 anonim ***** válasza:
Waaaaaa! Az jo ha nem jott meg! Èn bekeszultem, rendeltem a vaterarol 15db tesztet :D szerintem szombaton a szulinapomon megprobalom, hatha.... 25.re nem varom elvileg. Most is nyilalgat a hasam alja amit azota sem ertek? Ugy olvastam sok embernel aki terhes bő folyasa van. :-) mar nagyon izgulok! :-)
2012. dec. 19. 21:49
 76/156 A kérdező kommentje:

Köszönöm, angyal vagy, hogy szurkolsz! Bár ma bevallom, nem vettem tesztet, mert olyan "úristen, meg fog jönni... úristen, megint kis krémes folyás... megint éreztem a hasam..." Szóval megint úgy érzem, hogy holnap törvényszerű, hogy megjön. :D Ez kerget lassan az őrületbe! :)

Egyébként ha nyilalgat a hasad alja, nem feltétlenül mensis előjel. Úgy olvastam, hogyha beágyazódik a csöppség, a hormonok hatására már nyúlni kezdenek a méhszalagok ilyen korai terhességnél is. Vagy tán beágyazódás egyik momentuma is lehetett. :) Nekem is volt kisebb fájdalmam középidő után, ha ez kis biztatás. (Már ha nem jön meg holnap, akkor biztatás-szagú is lehet a dolog. :)) De kívánok a szülinapodra sok ajándékot, ölelést és egy határozottan kétcsíkos tesztet! Happy birthday előre is! :)

2012. dec. 20. 21:17
 77/156 anonim ***** válasza:
Jaj, de édes vagy köszi! :-) nem is tudom, hogy bírod még teszt nelkul. Szerintem tutko babás vagy! Nekem egyre sürűbben feszűl a hasam alja. Most is :-) jaaaj Neked lehet Karácsonyra teszt lesz a fàtok alatt :-) szugerálom a méhed a távolbôl, h ne jöjjön meg! Bar1 het kesessel mar szerintem nem is dog!:-)
2012. dec. 20. 22:04
 78/156 A kérdező kommentje:

Jajj, nagyon édes vagy! :) Legyen igazad! :) Bár bevallom, azért félek, hogy ez is csak késés, mert olyan sokat olvasni itt, hogy van, akinek hetekig nem jön meg, mégsem babás.

És innen távolról, én is szurkolok a babátoknak, hogy jól fészkelődjön, helyezkedjen, és hogy 9 hónapig ott is maradjon. :)

2012. dec. 20. 23:24
 79/156 anonim ***** válasza:

Na miujsag? Remelem nem jott meg! Èn delben nembirtam vettem egy xepilt :-)

Hat halvanyka, de talan...

[link]

2012. dec. 22. 19:29
 80/156 A kérdező kommentje:

Nem, még felénk se semmi. :) Már kezdem felfedezni, hogy beállt valami rendszer a folyásomba. Délelőtt vízes, délután kissé krémes, estefelé vizes. Ez remélem jó jel.

Én mintha látnék valamit. Tudod... holnap még egy teszt. És jól vettem ki a szavaidból, hogy ma volt a szülinapod? Isten éltessen sokáig, füled érjen bokáig!

Sok babás percet kívánok!

2012. dec. 22. 21:13
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!