Ez pozitív eredmények számít?
Ebben a hónapban 9.-én (de legkésőbb 10.-én) kellett volna megjönnie, de még mindig semmi. A hasam kicsit görcsölget olykor, mintha meg akarna jönni, olyankor rohanok nézni, de semmi, csak rengeteg vizes folyás (kb. mintha bepisiltem volna). A cicijeim fájnak, duzzadtak, beeresedtek, néha hányingerem van. A testvéremnek mutattam a tesztet, szerinte pozitív. A teszt elvileg 5-15 perc között értékelhető, utána nem. Ez az eredmény úgy kb. 6-7 percnél jött elő, de szeretném kikérni a ti véleményeteket is.
A képek a tesztről:
Előre is hálásan köszönöm a véleményeteket, hozzászólásaitokat!
Húha, ez ígéretes! De tudod, fő a nyugalom, ne stresszelj, minden rendben lesz. Én elhiszem, hogy most sikerült, neked is sikerülnie kell! Meglásd, majd együtt vesézzük az uh-s papírokat! :)
Bár én félek beleélni magam, néha azért engedek a csábításnak, és fantáziálgatok a dologról. Viszont mindent mensi-tünetnek veszek, így nem érhet csalódás. Azonban a tesztnél kontrollcsík hiányzott. :(
Közbeszólt a munkahelyem. Mivel ugye még nem biztos, így nem mondhattam, hogy előbb szeretnék elugrani, hogy tudjak terhességi tesztet venni, viszont befogtak plusz félórára, így zárt már a DM, mikor odaértem.
Egyébként hála istennek, nem jött meg. De nem is tudom hova tenni a dolgokat... úgy néz ki, hogy reggeltől késő délutánig vizes folyásom van, majd kevéske krémes, majd egész este olyan, mintha bepisiltem volna. Most nem tudom hova tenni, mert a múlt hónapban is sok vizes folyásom volt. Hőmérsékletet találomra mértem, ma kis pihenő után 37,4 volt a hőm, de ez elvileg nem számít.
És felétek mi a helyzet? :) Írj, mikor tesztelsz! :) Ahogy haladok, lehet, hogy egyszerre fogunk. :D
Köszönöm, angyal vagy, hogy szurkolsz! Bár ma bevallom, nem vettem tesztet, mert olyan "úristen, meg fog jönni... úristen, megint kis krémes folyás... megint éreztem a hasam..." Szóval megint úgy érzem, hogy holnap törvényszerű, hogy megjön. :D Ez kerget lassan az őrületbe! :)
Egyébként ha nyilalgat a hasad alja, nem feltétlenül mensis előjel. Úgy olvastam, hogyha beágyazódik a csöppség, a hormonok hatására már nyúlni kezdenek a méhszalagok ilyen korai terhességnél is. Vagy tán beágyazódás egyik momentuma is lehetett. :) Nekem is volt kisebb fájdalmam középidő után, ha ez kis biztatás. (Már ha nem jön meg holnap, akkor biztatás-szagú is lehet a dolog. :)) De kívánok a szülinapodra sok ajándékot, ölelést és egy határozottan kétcsíkos tesztet! Happy birthday előre is! :)
Jajj, nagyon édes vagy! :) Legyen igazad! :) Bár bevallom, azért félek, hogy ez is csak késés, mert olyan sokat olvasni itt, hogy van, akinek hetekig nem jön meg, mégsem babás.
És innen távolról, én is szurkolok a babátoknak, hogy jól fészkelődjön, helyezkedjen, és hogy 9 hónapig ott is maradjon. :)
Na miujsag? Remelem nem jott meg! Èn delben nembirtam vettem egy xepilt :-)
Hat halvanyka, de talan...
Nem, még felénk se semmi. :) Már kezdem felfedezni, hogy beállt valami rendszer a folyásomba. Délelőtt vízes, délután kissé krémes, estefelé vizes. Ez remélem jó jel.
Én mintha látnék valamit. Tudod... holnap még egy teszt. És jól vettem ki a szavaidból, hogy ma volt a szülinapod? Isten éltessen sokáig, füled érjen bokáig!
Sok babás percet kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!