Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ez pozitív eredmények számít?

Ez pozitív eredmények számít?

Figyelt kérdés

Ebben a hónapban 9.-én (de legkésőbb 10.-én) kellett volna megjönnie, de még mindig semmi. A hasam kicsit görcsölget olykor, mintha meg akarna jönni, olyankor rohanok nézni, de semmi, csak rengeteg vizes folyás (kb. mintha bepisiltem volna). A cicijeim fájnak, duzzadtak, beeresedtek, néha hányingerem van. A testvéremnek mutattam a tesztet, szerinte pozitív. A teszt elvileg 5-15 perc között értékelhető, utána nem. Ez az eredmény úgy kb. 6-7 percnél jött elő, de szeretném kikérni a ti véleményeteket is.

A képek a tesztről:

[link]

[link]

Előre is hálásan köszönöm a véleményeteket, hozzászólásaitokat!

2012. nov. 12. 21:20
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/156 A kérdező kommentje:
Oh igen... a terhesteszt meg a higiénia... Néhány tapasztalat alapján mondom: két külön fogalom. Bár jobban szeretem a kazettás teszteket, mint a csíkokat, de egyszerűen én képtelen vagyok ezt higiénikusan, rendesen megoldani.
2012. nov. 13. 19:30
 32/156 A kérdező kommentje:

Megértelek maximálisan, kedves Karina!

Legalább tudná az ember lánya, hogy mi a helyzet: jön a baba, vagy sem. Javasolták nekem a hőérőzést is, ami ma találomra kipróbáltam, de hogy az öt éves elem hogy szuperál a lázmérőnkben, az kérdéses... :D

Ráadásul orvoshoz sem érdemes menni, én is csak érdeklődtem, ha már összefutottunk, úgy négyszemközt, de mivel az UH-n nem látni semmit, max. vérvételre mehetünk, de mire az eredmény megjön (1-2 nap)...

2012. nov. 13. 19:34
 33/156 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a teszt gyártók direkt csináljàk ezt, h minnél többet adjanak el. Egyebkent a youtubon van egy video, ahol egy csaj pont azt teszteli, hogy 10 tesztből mennyi hibás. Mindegyik azonnal pozi lett, kiveve egyet. Pedig mind a 10 ugyanaz volt! A vervetel eredmenye aznap megvan.
2012. nov. 13. 20:32
 34/156 A kérdező kommentje:

Sok éve volt, hogy egyszer kimaradt, és csináltam egy tesztet, pozitív lett. Akkor mentem ehhez a mostani nőgyógyászomhoz, aki akkor mondta, hogy a tesztek fele tuti hibás. Én nem akartam elhinni eddig... Csak az a baj, hogy ugyan lehet hibás, de arányaiban egész drágák (egyes darabok 3000 Ft körül vannak) és kettőt venni belőlük az minimum 1-1300 Ft. A netes kiszállítást megvárni...

Nálunk a vérvételt beküldik, aznap nincs meg. :(

2012. nov. 13. 21:00
 35/156 anonim ***** válasza:
100%
Ns mizujs? Nem teszteltél? Szoritok! Xepiles :-)
2012. nov. 14. 18:48
 36/156 A kérdező kommentje:

Szió! :)

Végül ma dél tájékán megjött, így én is megnyugodtam: minden rendben van. De nem csüggedünk, jön a következő hónap, és csak múljon el... belecsapunk a lecsóba... :)

2012. nov. 14. 21:28
 37/156 anonim ***** válasza:
100%
Sajnalom! De annak örülok, h ilyen pozitivan fogod fel! Nekem az ovu tesztem ma pozi. Peteeresem van lesz :-).
2012. nov. 15. 15:05
 38/156 A kérdező kommentje:
Nah, hajrá, hajrá... :) Nagyon szurkolok, ne hagyd apát pihenni! :)Remélem, ké hét múlva más teszted is pozitív lesz. ;)
2012. nov. 15. 21:29
 39/156 anonim ***** válasza:

:-) nem hagytam ;)

Na majd jol,szorìtunk egymásnak. Jo ez az ovuteszt amit vettem. Olyan szepen mutatja. Es tenyleg mara-holnapra irta a ciklus)is a peteerest.

El,sem lehet téveszteni a jo napokat :-)

2012. nov. 15. 22:12
 40/156 A kérdező kommentje:

Naná, hogy megy a szurkolás. :) Nálunk ez a második hónap, így igazából még bőven ráérünk. :)

Viszont az a gyanúm, hogy volt baba a dologban. Nekem nem szokott "így" megjönni és a tünetek is egycsapásra elmúltak. De fő az optimizmus...

De remélem, hogy két hét múlva már egy szép kétcsíkos teszttel dicsekedhetsz el. :)

2012. nov. 17. 00:03
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!