Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A MoM eredmények AFP: 1,68;hCG...

A MoM eredmények AFP: 1,68;hCG: 0,49;SP1: 0,63;PAPP-A: 0,66. Az AFP kockázat alapján számított VZR kockázat 1/4611, negatív. A 21-triszóma kockázata 1/270, pozitív. Az életkorom az 35év és 16hét+1nap. Ezekkel az adatokkal lehet valami baja a babának?

Figyelt kérdés
2009. szept. 5. 16:01
 1/2 anonim ***** válasza:
Lehet...mint látod 1:270 az esély,h a babád beteg.Ezért is pozitív az eredményed.Én is hasonló cipőben jártam.35 éves voltam(2 nappal a vizsgálat előtt töltöttem be),az eredményem 1:120 volt(már volt egy egészséges gyerekem).Megcsináltattam a magzatvízvizsgálatot,és minden eredményem negatív lett.Ma már 16 hónapos a makk egészséges kisfiam.Én szeretnék még 3. babát,mivel akkor már kb.39 éves leszek egyből a magzatvízvizsgálatot fogom megcsináltatni(vagy a chorionboholy vizsgálatot,azt még korábban lehet)
2009. szept. 10. 16:32
 2/2 anonim ***** válasza:
2009. szept. 10. 18:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!