Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ha a down-kor szűrési eredmény...

Ha a down-kor szűrési eredmények jók akkor miért van ráírva a papírra hogy kockázata pozitív?

Figyelt kérdés
2009. szept. 22. 11:16
 1/3 anonim ***** válasza:
Szia! Egész pontosan milyenek lettek azok az eredmények? Be tudod másolni? Mit mondott erre az orvosod?
2009. szept. 22. 11:28
 2/3 anonim ***** válasza:
Ha pozitív van ráírva a papírra, akkor nem jók a szűrési eredmények. Ha jók lennének a szűrési eredmények akkor az lenne ráírva hogy negatív. Milyen tesztről van szó? Kombinált, integrált? Egy papíron van a két ellentmondó "diadnózis"?
2009. szept. 22. 11:55
 3/3 A kérdező kommentje:
A testvéremről van szó. Az eredmények jók. A lényeget meg tudtam egy oldalról. Mivel áprilisban volt egy abortusza mert beteg volt a baba ezért írták rá a pozitív kockázatot. Reméljük minden rendben lesz. Én meg 10 hetes kismama vagyok.
2009. szept. 22. 12:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!