Ez pozitív eredmények számít?
Ebben a hónapban 9.-én (de legkésőbb 10.-én) kellett volna megjönnie, de még mindig semmi. A hasam kicsit görcsölget olykor, mintha meg akarna jönni, olyankor rohanok nézni, de semmi, csak rengeteg vizes folyás (kb. mintha bepisiltem volna). A cicijeim fájnak, duzzadtak, beeresedtek, néha hányingerem van. A testvéremnek mutattam a tesztet, szerinte pozitív. A teszt elvileg 5-15 perc között értékelhető, utána nem. Ez az eredmény úgy kb. 6-7 percnél jött elő, de szeretném kikérni a ti véleményeteket is.
A képek a tesztről:
Előre is hálásan köszönöm a véleményeteket, hozzászólásaitokat!
Fogjuk rá... Sajna megfáztam, aztán hörghurutom lett, majd arcüreggyulladásom. Az orvosok a fejüket fogják, pláne a munkahelyemen a kollégák, hogy sajna, két hete itthon punnyadok. Mondtam nekik, hogy ez van, nem fogok bemenni, így is három hete köhögök már. (Sokszor annyira már, hogy hányok is tőle.) Így hát szegényeim, húzzák a szájukat, amit meg is értek, de az egészség az első.
Veletek minden okés? Hogy állsz munkaügyileg?
Szia! Ne haragudj, hogy nem voltam. Hogy vagytok? Milyen a terhesseg? :-)
Remelem minden okes. Nekem megjott azota, majdnem 1hetig vereztem irto darabosan. Most tulvagyok a peteeresen, hatha lesz vmi :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!