Ez pozitív eredmények számít?
Ebben a hónapban 9.-én (de legkésőbb 10.-én) kellett volna megjönnie, de még mindig semmi. A hasam kicsit görcsölget olykor, mintha meg akarna jönni, olyankor rohanok nézni, de semmi, csak rengeteg vizes folyás (kb. mintha bepisiltem volna). A cicijeim fájnak, duzzadtak, beeresedtek, néha hányingerem van. A testvéremnek mutattam a tesztet, szerinte pozitív. A teszt elvileg 5-15 perc között értékelhető, utána nem. Ez az eredmény úgy kb. 6-7 percnél jött elő, de szeretném kikérni a ti véleményeteket is.
A képek a tesztről:
Előre is hálásan köszönöm a véleményeteket, hozzászólásaitokat!
Mindenképpen írj, hogy mi a helyzet! De én azért tudom: minden rendben lesz! Az "elején" még nekem is volt szurkálás, mostanra viszont örömmel veszem (de nem kiabálom el), hogy csökken a rosszullét, néha megkísért az émelygés, de talán a javán túl vagyunk.
Egyébként tényleg ne higgy a teszteknek! Ma kérdeztem az orvosom rád célozva, és azt mondta, hogy kb. 50%-a hibás, és csal, a gyártók meg futtatják, hogy 99%-ig megbízhatóak. Azt mondta, hogy szerinte a Gabriel és az X-epil, ami jobbnak számít, de még azok is szép számban tévednek. Az számít, hogyha gyanúsan jön meg (vagy nem), és e mellé társul bármilyen formában pozitív teszt, plusz ha még tünet(ek)et is tapasztalsz, az csak jó lehet. De az első, amit a tested jelez, nem az, amit a teszt.
Ha méhen kívüli lenne, lehet, hogy már éreznél némi feszítő érzést, esetleg fájdalmas szurkálás a petevezeték irányából. Nekem azt mondta a rózsaszínes kis folyásra, hogy semmi gond, néha ingadozhat a hormonszintem, egy hét kényszerpihi, hétfőn labor, és háziorvos, majd kedden vissza hozzá. Mivel szülésről éppen hogy beesett, meg sem vizsgált, így kép még mindig nincs. :(
Nagyon izgulok értetek! Várom, mi a helyzet!
(Sajnos, elég megterhelő. Kereskedelemben dolgozom, és bár nem kemény fizikai munka, a vevők néha kibírhatatlanok. Pl. Kolléganővel, akinek nagy pocakja volt már, feltakaríttatta a nő a gyereke pisijét a bolt közepéről. Mondván, ez csak kis pisi. Elnézést se kért.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!