Ez pozitív eredmények számít?
Ebben a hónapban 9.-én (de legkésőbb 10.-én) kellett volna megjönnie, de még mindig semmi. A hasam kicsit görcsölget olykor, mintha meg akarna jönni, olyankor rohanok nézni, de semmi, csak rengeteg vizes folyás (kb. mintha bepisiltem volna). A cicijeim fájnak, duzzadtak, beeresedtek, néha hányingerem van. A testvéremnek mutattam a tesztet, szerinte pozitív. A teszt elvileg 5-15 perc között értékelhető, utána nem. Ez az eredmény úgy kb. 6-7 percnél jött elő, de szeretném kikérni a ti véleményeteket is.
A képek a tesztről:
Előre is hálásan köszönöm a véleményeteket, hozzászólásaitokat!
Nálad tuti látni fog már petezsákot és lehet szívdobogást is! Majd ird meg mit mondott! En pròbálok pihenni, eléggé lennt volt a méhszajamnal a pottyikem... Remelem megmarad, sokat kuzd szegenykem a verzes miat :((
Hogy erzed magad? Cicid nő? Emelyges?
Mai tesztem 12:30kor csinaltam : [link]
Ott van meg pöttyikém :-)
Jaj ugy izgulok mit mond neked a doki!
Csak pihenj sokat, ne erőltesd meg magad! És hidd el, ott lesz a kis Pöttyke, nem lesz semmi baj. :) Igazi kis harcos, de szép egészséges babóca lesz, ebben biztos vagyok. Szedj szerintem Elevitet (vagy Gravidát), Magne B6-ot és nekem adott pluszba Rutascorbint, nehogy bevérezzek. Azt mondta, hogy a kis rózsaszín folyás valószínű, hogy egy ér megpattanása volt, teljesen normális. Elvileg ez a vény nélkül kapható vitaminkeverék direkt arra van, hogy az ereket karban tartsa, és várandóságnál megelőzze a vérzést.
Az orvos egyébként egy 16 mm-es petezsákot, és 7 mm-es embriót látott, jó helyen megtapadva. Szívverést még nem látott, de mondta, hogy ez normális, a 6. hét elején indul el, és mivel szép méretei vannak, lehet, hogy már ver, csak még nem látja. Most be vagyok ám tojva! :) Létezhet, hogy mégsem indul el a kis szívecskéje?
Jaj, de joooooo! Dobogni fog ne félj! :-):-):-):-):-):-)
Csináltam meg tesztet 14:16 kor. Parom mar kinevetett, hogyminek tesztelek ennyit [link]
De igy nyugodtabb vagyok. Direkt masfajta tesztekkel csinalom. Kepet kaptal? Felrakod? :-)
Ha téged ez megnyugtat, miért is ne tesztelj? :) Bár azzal számolni kell, hogyha baj lenne, a HCG szint másfél nap múlva csökkenne. De reméljük, ilyen szóba se jön.
Sajna, képet nem kaptam. Azt mondta, hogy erről a gépről nem tud képet adni, de pénteken a szakrendelésén (ez most kórházi volt, ambuláns rendelés) mindenképpen fog adni. Azt persze, hogy felteszem. :) Te kaptál képet Pöttykéről?
Hát azért a kis Pöttykének nem egyszerű, de kényelmes lesz ott, vagyis még további 8 hónapig úgyis ott marad, szóval ne válogasson. :) Utána pedig majd minden porcikáját ölelgethetitek. :) Szerintem, nem lesz semmi gond, mert ha probléma lenne, hogy közel a méhszájhoz, már ott se lenne.
Én is kíváncsi vagyok nagyon. Ma már neveken agyaltunk és úgy néz ki, megvannak a tuti top nevek. :) Felétek vannak tippek?
Tök jò név az Emett :-)
Huuu nekem borzaszto hanyingerem van tegnap ota. Reggel volt egy kis barnazasom. Te, hogy vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!