Ez pozitív eredmények számít?
Ebben a hónapban 9.-én (de legkésőbb 10.-én) kellett volna megjönnie, de még mindig semmi. A hasam kicsit görcsölget olykor, mintha meg akarna jönni, olyankor rohanok nézni, de semmi, csak rengeteg vizes folyás (kb. mintha bepisiltem volna). A cicijeim fájnak, duzzadtak, beeresedtek, néha hányingerem van. A testvéremnek mutattam a tesztet, szerinte pozitív. A teszt elvileg 5-15 perc között értékelhető, utána nem. Ez az eredmény úgy kb. 6-7 percnél jött elő, de szeretném kikérni a ti véleményeteket is.
A képek a tesztről:
Előre is hálásan köszönöm a véleményeteket, hozzászólásaitokat!
Oh! De reméljük, azért mégis lesz baba. Nekem tegnap volt egy rövid ideig tartó rózsaszín, barnás folyásom. Elsírtam magam, aztán este beszéltem sógornőmmel, és mondta, hogy neki is volt barnás folyása a második babánál. Az volt nála az indok, hogy ikreknek indult, de az egyik elhalhatott, és ezt jelezte a szervezete. De ma semmi, csak kis émelygés, a szokásos, semmi különös folyás, csak a szokott vizes.
Ma teszteltél? Lehet, hogy kéne. Annak ellenére, hogy megjön, (vagy úgy tűnik) még lehet baba.
Egy darab tesztem sincsen :((
Most pirosan verzek de nagyon picit. Es nem darabos mint szokott. Mensi gorcsom sincsen. Ilyen az en formam. Parom rokonsagaban rengeteg az iker. Ne sírj! Nincs baj. Èn mar 3 napja sirok. Hol barna poty, hol semmi, hol verzes. Anyum mondta h velem is verzett. Parom szerint nincs baba :((
Nezegetem a tesztem az az egyetlen remenyem. Ott van meg mindig a ket csík!
Sajna felesleges, mert begörcsö,tem ês dõl a vér. Mostmár tényleg megjött :(((
Pihizzél, ott a baba a pocidban. :-)
Sziasztok! Mivel 2 napja vérzek, de elégfurin ezert ma vettem 2 tesztet. Hivtam a dokim, h mit csinaljak. Ma este megyek. Szerintem mar nem szabadna 2csikos tesztemnek lenni!
Gratulálok! Mondtam! Mondtam!! :) Juhé! :D
Holnap orvos! Nagyon izgulok, ma ugye nem volt felénk nőgyógyászati rendelés, így a munkahelyemen holnap beteget jelentek. Vajon látni fog valamit? Nagyon izgulok! És örülök, hogy felétek is jól alakulnak! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!