Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Miért jöhetett meg pozitív...

Miért jöhetett meg pozitív teszt után?

Figyelt kérdés
Kedden kellett volna megjönnie. Előtte 1 héttel már "megjön érzésem" volt meg hőhullámaim voltak, sokat pisitem, nagyon fáradt voltam folyamatosan. Hétfőn teszteltem, mert nem bírtam tovább várni, és halvány pozitív lett. Viszont még aznap volt valami minimális barnázás, ami aztán kitartott csütörtökig, majd átváltott normális menzeszbe. Hőhullámok azóta is vannak, továbbra is sokat pisilek és nagyon fáradtnak érzem magam. Holnap reggel tesztelek mégegyet, hétfőn meg felhívom a dokimat, de jó lenne egy kis megnyugtatás... Szerintetek?!?!
2012. nov. 10. 20:05
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
A mensid darabos volt?
2012. nov. 10. 20:07
 2/13 A kérdező kommentje:
Kb ugyanolyan, mint lenni szokott.
2012. nov. 10. 20:21
 3/13 A kérdező kommentje:
Illetve talán nem görcsölök annyira, mint ahogy az elején szoktam...
2012. nov. 10. 20:24
 4/13 anonim ***** válasza:
Lehet hogy volt terhesség, de rosszul tapadt meg, és elment a magzat.
2012. nov. 10. 20:31
 5/13 anonim ***** válasza:

vagy még mindig terhes vagy csak járulékos vérzés volt

mint nekem is mind a 3 gyereknél :-)

2-3 hónapig a rendes mensi idejében

2012. nov. 10. 21:24
 6/13 anonim ***** válasza:
Nem szeretnélek megijeszteni, de nekem ilyen volt szeptemberben a méhen kívülimnél :( Felhívtam az orvosomat, hogy barnáztam 2 napot, aztán megjött és pozi a tesztem, most akkor mi van!? Először azt hittük, hogy azért van a barnázás, mert nem tud beágyazódni. Még utrogestant is kaptam. De sajnos nem segített, mert nem ez volt a baj :( Drukkolok! :)
2012. nov. 10. 21:34
 7/13 anonim ***** válasza:

Lehet, az is valóban, hogy a szervezet "emlékszik" a menstruáció idejére, és akkor megjön, ez sokaknál előfordul.

De sajnos lehet vetélés is valóban. És én úgy tudom, hogy vetélés után még pár napig ugyanúgy kimutatja a teszt a terhességet, amíg nem esik vissza teljesen a hcg szint...

Úgyhogy biztosat csak doki tud mondani sajnos :(

Remélem minden rendben lesz! :)

2012. nov. 10. 21:35
 8/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat. Mindenképp felhívom hétfőn a dokimat!
2012. nov. 10. 21:54
 9/13 A kérdező kommentje:
Bocsánat, most jöttem rá, hogy nem pontos a sztori... kedden kezdtem el barnázni és mivel ilyen nem volt korábban, péntek reggel teszteltem, ami pozitív lett, és aznap délelőtt legalább 20szor pisiltem is, és délután kezdtem vérezni. Éreztem, hogy sántít a történet, de csak előbb állt össze a kép.. kicsit be vagyok stresszelve... :(
2012. nov. 10. 23:02
 10/13 anonim ***** válasza:
Holnap reggel tesztelj és rakd fel a képet!Drukkolok nagyon!!!Remélem megmarad a baba.Mi lombikra megyünk és remélem nektek természetesen sikerül!!!
2012. nov. 10. 23:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!