Miért jöhetett meg pozitív teszt után?
Figyelt kérdés
Kedden kellett volna megjönnie. Előtte 1 héttel már "megjön érzésem" volt meg hőhullámaim voltak, sokat pisitem, nagyon fáradt voltam folyamatosan. Hétfőn teszteltem, mert nem bírtam tovább várni, és halvány pozitív lett. Viszont még aznap volt valami minimális barnázás, ami aztán kitartott csütörtökig, majd átváltott normális menzeszbe. Hőhullámok azóta is vannak, továbbra is sokat pisilek és nagyon fáradtnak érzem magam. Holnap reggel tesztelek mégegyet, hétfőn meg felhívom a dokimat, de jó lenne egy kis megnyugtatás... Szerintetek?!?!2012. nov. 10. 20:05
11/13 anonim válasza:
Erre en is kivancsi lennek.:-) Drukkolok!
12/13 A kérdező kommentje:
Teszteltem reggel digitális clearblue-val, de az ég világon semmi nem jelent meg a kijelzőn... :( Életem első érvénytelen tesztje... marad a doki holnap, remélem fogadni is tud délután, ha reggel felhívom...
2012. nov. 11. 09:46
13/13 A kérdező kommentje:
nem szeretek olyan kérdéseket olvasni ahol nem derül ki a végkifejlett, úgyhogy megkésve bár de a történet vége sajnos korai vetélés lett :(
2012. dec. 15. 23:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!