Ez pozitív eredmények számít?
Ebben a hónapban 9.-én (de legkésőbb 10.-én) kellett volna megjönnie, de még mindig semmi. A hasam kicsit görcsölget olykor, mintha meg akarna jönni, olyankor rohanok nézni, de semmi, csak rengeteg vizes folyás (kb. mintha bepisiltem volna). A cicijeim fájnak, duzzadtak, beeresedtek, néha hányingerem van. A testvéremnek mutattam a tesztet, szerinte pozitív. A teszt elvileg 5-15 perc között értékelhető, utána nem. Ez az eredmény úgy kb. 6-7 percnél jött elő, de szeretném kikérni a ti véleményeteket is.
A képek a tesztről:
Előre is hálásan köszönöm a véleményeteket, hozzászólásaitokat!
Hát, szerintem felszívódott. :( Sajnálom. Nekem missed ab-om volt, tavaly pont ilyenkor műtöttek. Várd meg a 7-ét, ha "szerencséd van" akkor megjön. Ha nincs, akkor nem szívódott fel, és nem lökődött ki ( missed ab.) és akkor műteni fognak. Előbb felesleges bemenned. HA vérzel és nem látod normálisnak, akkor persze, de ha normálisan megjön, akkor hagyd, még nem fejlődött ki, teljesen normálisan távozni fog ha szerencséd van. Mivel azt írtad pöttyöt láttak, az még csak egy petezsák kezdemény volt, a baba még legalább egy-másfél hétre van ettől az állapottól.
A tünetek 2 hétig is meglehetnek még. Kitartást! :(
A ma delutani halvany pozi. Semmit nem ertek mar. Annyira belefaradtam. :(((
Nem akarok abortuszt. 19evesen volt szabalytalan petezsak miatt 8 hetesen. Azt hittem belehalok a lelki fajdalomba, meg a tagitasba :((
Most olvasom! Jajj! Nagyon aggódom, hogy minden rendben menjen! Tudtál orvossal beszélni? Mert hátha egy uh megnyugtatna, amin láthatnád, vagy egyértelmű eredményt mutatna. Nagyon szurkolok! Kitartás! Én bízom benne, hogy minden rendben lesz!
Nekem ma volt orvoslátogatásom, 14 mm-es és él, ver a kis szíve, 7 hetes 1 napos. Holnap a papírok miatt vissza kell még mennem, de mondta az orvos, hogy csinál még egy ultrahangot, csak úgy. :)
Gratulálok! A kis Emett :-)
Hetfore adott idopontot.szerintem holnap elmegyek egy masikhoz. Felek nehogy mehen kivuli legyen es vmi baj legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!