Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ez pozitív eredmények számít?

Ez pozitív eredmények számít?

Figyelt kérdés

Ebben a hónapban 9.-én (de legkésőbb 10.-én) kellett volna megjönnie, de még mindig semmi. A hasam kicsit görcsölget olykor, mintha meg akarna jönni, olyankor rohanok nézni, de semmi, csak rengeteg vizes folyás (kb. mintha bepisiltem volna). A cicijeim fájnak, duzzadtak, beeresedtek, néha hányingerem van. A testvéremnek mutattam a tesztet, szerinte pozitív. A teszt elvileg 5-15 perc között értékelhető, utána nem. Ez az eredmény úgy kb. 6-7 percnél jött elő, de szeretném kikérni a ti véleményeteket is.

A képek a tesztről:

[link]

[link]

Előre is hálásan köszönöm a véleményeteket, hozzászólásaitokat!

2012. nov. 12. 21:20
 131/156 anonim ***** válasza:
100%
elkepzelheto, de en csak egyfajta teszttel tesztelten mert egyforma erzekenysegu, es a reggelinek van ertelme meg ilyen korai terhessegnel. de nagyon drukkolok, hogy rendben legyen, de ha elmegy, jobb ugy, nem veletlen szelektal a termeszet! nekem nagyon nehez volt eljutni ide ahol tartok, ha gondolod meselek, igazi "remsztorim" van az elmult egy evrol (amit nem muszaj elmondanom) de pozitivan alltam hozza es vegul egy ev volt de lassan szulunk.. a terhessegek egy harmada(!!!!!!) vegzodik vetelessel amugy,csak rengeteg no sokszor nem is tudja hogy terhesvolt mert kesik 4 napot aztan megjon, ha tesztet volna, lehet h 2csik lett volna, de sokan eszre sem veszik. ugHogy szomoru de ra kellett jonnom h ez normalis.. :(( de tovabbrais aztmondom hogy hajra, nem jelent mwg semmit a teszt de reggeli elsobol kene (bocsi ha hobak vannak, telorol vagyok)
2013. jan. 3. 00:51
 132/156 anonim ***** válasza:
100%
Köszi! Reggeli elsőből csont negatív :(((( azt sem tudom mitcsináljak most? Minden tunet megvan, hasam se faj.
2013. jan. 3. 10:29
 133/156 anonim ***** válasza:
100%
2013. jan. 3. 10:30
 134/156 anonim ***** válasza:
100%

Hát, szerintem felszívódott. :( Sajnálom. Nekem missed ab-om volt, tavaly pont ilyenkor műtöttek. Várd meg a 7-ét, ha "szerencséd van" akkor megjön. Ha nincs, akkor nem szívódott fel, és nem lökődött ki ( missed ab.) és akkor műteni fognak. Előbb felesleges bemenned. HA vérzel és nem látod normálisnak, akkor persze, de ha normálisan megjön, akkor hagyd, még nem fejlődött ki, teljesen normálisan távozni fog ha szerencséd van. Mivel azt írtad pöttyöt láttak, az még csak egy petezsák kezdemény volt, a baba még legalább egy-másfél hétre van ettől az állapottól.

A tünetek 2 hétig is meglehetnek még. Kitartást! :(

2013. jan. 3. 14:48
 135/156 anonim ***** válasza:
100%

A ma delutani halvany pozi. Semmit nem ertek mar. Annyira belefaradtam. :(((

Nem akarok abortuszt. 19evesen volt szabalytalan petezsak miatt 8 hetesen. Azt hittem belehalok a lelki fajdalomba, meg a tagitasba :((

2013. jan. 3. 16:01
 136/156 betta55 ***** válasza:
100%
Basszus!annyira drukkoltam neked!ugyanazt a fajta tesztet használtad,amit reggel?talán még nincs minden veszve!
2013. jan. 3. 16:35
 137/156 anonim ***** válasza:
100%
Masik fajtat. De tenyleg nagyon halvany. Na mind1 ez van.
2013. jan. 3. 16:45
 138/156 anonim ***** válasza:
100%
Hát igen, a tágitásnál nekem sem volt kellemes.... pont ma egy éve feküdtem be a kórházba. Szerintem sincs minden veszve egyébként, mert még mindig elég korai terhességed van. Ha felszívódott, akkor azt látni fogja a doki és kérhetsz haladékot arra hogy megjöjjön. Legalábbis nekem és egy ismerősömnek engedték. Nekem műtét lett, neki nem. Még mindig drukklok azért!!!! (86)
2013. jan. 3. 17:25
 139/156 A kérdező kommentje:

Most olvasom! Jajj! Nagyon aggódom, hogy minden rendben menjen! Tudtál orvossal beszélni? Mert hátha egy uh megnyugtatna, amin láthatnád, vagy egyértelmű eredményt mutatna. Nagyon szurkolok! Kitartás! Én bízom benne, hogy minden rendben lesz!

Nekem ma volt orvoslátogatásom, 14 mm-es és él, ver a kis szíve, 7 hetes 1 napos. Holnap a papírok miatt vissza kell még mennem, de mondta az orvos, hogy csinál még egy ultrahangot, csak úgy. :)

2013. jan. 3. 22:23
 140/156 anonim ***** válasza:
100%

Gratulálok! A kis Emett :-)

Hetfore adott idopontot.szerintem holnap elmegyek egy masikhoz. Felek nehogy mehen kivuli legyen es vmi baj legyen.

2013. jan. 3. 22:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!