Ez pozitív eredmények számít?
Ebben a hónapban 9.-én (de legkésőbb 10.-én) kellett volna megjönnie, de még mindig semmi. A hasam kicsit görcsölget olykor, mintha meg akarna jönni, olyankor rohanok nézni, de semmi, csak rengeteg vizes folyás (kb. mintha bepisiltem volna). A cicijeim fájnak, duzzadtak, beeresedtek, néha hányingerem van. A testvéremnek mutattam a tesztet, szerinte pozitív. A teszt elvileg 5-15 perc között értékelhető, utána nem. Ez az eredmény úgy kb. 6-7 percnél jött elő, de szeretném kikérni a ti véleményeteket is.
A képek a tesztről:
Előre is hálásan köszönöm a véleményeteket, hozzászólásaitokat!
Az az igazság, hogy túl sok reményt ebben a hónapban nem fűzök a dologhoz. Élek a gyanúval, hogy beteg voltam, az bezavarhatott. Ma kellett volna megjönnie, még semmi, de olyan kicsit fájdogálós a hasam... A hőm mérésével próbálkoztam... de gyakorlatilag nem sok haszna volt, mert úgy mértem, ahogy időm volt.
Nagyon szurkolok nektek! Szerintem, ha két-három naponta vagytok együtt, javulnak az esélyek.:) Hajjrááááá :)
Nem, még nem. Igazából nekem 28 napos ciklusaim voltak, a múltkor is elég későn csináltam, a 32. napon. Most mindenképp várnék egy hetet, hátha idő közben megjön. (Még megvan a másik X-Epil teszt. :)) Nagyon nagy a kísértés, de szedek sok magnéziumot, folsavat is csipegetek (bár nem igazán napi rendszerességgel...) és annyi egyelőre, hogy alig bírok ébren lenni, és nem jön meg. Oh, és persze, én meg állandóan futkorászok a mosdóra, hátha megjött... nehogy "baleset" történjen. Mert a hasam úgy néha begörcsöl... A hőmet mértem, de néha 36.9, néha 36.7, és a hőmérő eleme sem tegnapi... :D
Nagyon szurkolok nektek! Jól kezdhetnétek az új évet, egy zebrás teszttel! :)
Nagyon be vagyok sózva, és kezdek már határozottan reménykedni. Ha nem jön meg holnap (bár ma este úgy fájdogált a hasam, hogy felébredtem rá, tipikusan olyan, mikor meg akar jönni, bár nem szokott fájni a hasam, pláne nem ennyire), akkor mindenképpen tesztelek másnap. Nagy a kísértés, de nem szeretnék pofira esni.
Veled mi a helyzet? Vannak megérzéseid, hogy most sikerült? Nagyon szurkolok!
Jajj és még valami! Ugye a múlt hónapban is a 34. napra jött meg... Remélem, most nem fog. :) Ezért is tojok.
Viszont olvastam valahol, hogy állítólag ha a nő napi pár gerezd fokhagymát elmajszol, az segíthet teherbe esni. Ha ebben a hónapban nem válna be, kíváncsiságból kipróbáljuk. :)
Őszintén szólva, félek, hogy csalódom. Mindennap úgy érzem, hogy "nah, most már fix, hogy holnap meg fog jönni, mert..." És tűkön ülök, de szerintem, holnap, ha nem jön meg, tesztelek. Elvileg estiből már illenék hiteles eredményt nyújtania, nem? (Mivel sajna, holnap rohanás lesz egész nap)
Előre is sok boldog születésnapot kívánok! És remélem, a Jézuska egy kétcsíkos teszttel lep meg titeket. :) Fantasztikus ajándék lenne!
Szia! Igen, de nem jött ki a kontrollcsík, csak a tesztcsík. Így ugye érvénytelen. :( És nem volt itthon több, így holnap beruházok még egy dobozra, bár ma (bocsáss meg a részletekért) a folyásom kissé gyanúsan menses-re utalt. Tesztet veszek mindenképpen, max. ha megjön, kapufa. :D
Felétek valami megérzés? Esetleg beágyazódásos érzések? :)
Bár pl. barátnőm semmit nem érzett, csak egyszer kiderült, hogy terhes. Még a teszt se mutatta ki neki, pedig utána tesztelt is kétszer, de a kezében ott volt a papír, amit az orvos adott, hogy élő, szívveréssel rendelkező 7 hetes embriója van. :) Csak hogy egy pozitív sztori, miszerint a teszt sem csalhatatlan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!