Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ez pozitív eredmények számít?

Ez pozitív eredmények számít?

Figyelt kérdés

Ebben a hónapban 9.-én (de legkésőbb 10.-én) kellett volna megjönnie, de még mindig semmi. A hasam kicsit görcsölget olykor, mintha meg akarna jönni, olyankor rohanok nézni, de semmi, csak rengeteg vizes folyás (kb. mintha bepisiltem volna). A cicijeim fájnak, duzzadtak, beeresedtek, néha hányingerem van. A testvéremnek mutattam a tesztet, szerinte pozitív. A teszt elvileg 5-15 perc között értékelhető, utána nem. Ez az eredmény úgy kb. 6-7 percnél jött elő, de szeretném kikérni a ti véleményeteket is.

A képek a tesztről:

[link]

[link]

Előre is hálásan köszönöm a véleményeteket, hozzászólásaitokat!

2012. nov. 12. 21:20
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯
 51/156 anonim ***** válasza:
Ez jobb fényben készűlt [link]
2012. nov. 25. 20:17
 52/156 anonim ***** válasza:
2012. nov. 25. 20:52
 53/156 anonim ***** válasza:

Bocsi, h telepakoltam a kérdésed a keoeimmel! Tiszta ideg vagyok. Nah itt a végeredmény : [link]

PÁRom nem lÀTJa a második csîkt, pedig olyan boldogan mutattam neki. Tisztára elbizonyodtam.

2012. nov. 25. 22:30
 54/156 A kérdező kommentje:
Szerintem, látszódik a harmadik képen a második csík! :D Ez szupeeeer! :D Akkor bejött a szurkolás!!! :D Huh, azonnal gratulálnék, de az óvatosság mondatja velem: ne igyunk előre... Pedig wáááááá de innék! :D Ez fantasztikus! Már jobb a napom! Gondolom, nektek is! :D
2012. nov. 26. 11:36
 55/156 anonim ***** válasza:
100%
Ahhh ém most jobban felek, mint teszteles elott. Nekem sokszor volt pozi tesztem aztan megjott. Vekonya nyaljahartyam es nehezen tapad meg. Szoval majd, ha a doki megerositi es nem jon meg!
2012. nov. 26. 13:16
 56/156 A kérdező kommentje:
Nagyon szurkolok! Pihenj, ne erőltesd meg magad! A vékony nyálkahártyára kapsz valamit?
2012. nov. 26. 23:44
 57/156 anonim ***** válasza:
E vitamint szedek.
2012. nov. 27. 16:01
 58/156 anonim ***** válasza:
Megjött :'( nálatok mizujs?
2012. nov. 29. 19:47
 59/156 A kérdező kommentje:

Jajj! Nagyon sajnálom! Nem is tudom, hogy mit is mondhatnék... Fel a fejjel! Jön még hónap! Nagyon szurkolok, hogy ez a hónap sikerüljön és szép karácsonyi ajándék legyen a vége!

Hát, mi igyekeztünk összeszedni magunkat... Az elmúlt három napban volt olyan "peteérős" nyákom, de az első két napon még nem voltunk olyan jól, így csak a harmadik ilyen napon (tegnap) tudtunk együtt lenni, mert előtte párom se érezte jól magát... A ciklus.hu szerint ma van ovum, de a folyás szerint... passz... Te mit gondolsz?

2012. nov. 30. 21:51
 60/156 anonim ***** válasza:
Ezer bocsánat, itt vok! Huuu azòta eltelt jo sok nap. Szerintem jôkor voltatok együtt! Nekem sincs mindig tojcsis nyakom, de van peteérésem. Lassan tesztelhetsz! Erzel valamit? Jo kis kari ajándek lenne! :)
2012. dec. 7. 21:56
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!