Ez pozitív eredmények számít?
Ebben a hónapban 9.-én (de legkésőbb 10.-én) kellett volna megjönnie, de még mindig semmi. A hasam kicsit görcsölget olykor, mintha meg akarna jönni, olyankor rohanok nézni, de semmi, csak rengeteg vizes folyás (kb. mintha bepisiltem volna). A cicijeim fájnak, duzzadtak, beeresedtek, néha hányingerem van. A testvéremnek mutattam a tesztet, szerinte pozitív. A teszt elvileg 5-15 perc között értékelhető, utána nem. Ez az eredmény úgy kb. 6-7 percnél jött elő, de szeretném kikérni a ti véleményeteket is.
A képek a tesztről:
Előre is hálásan köszönöm a véleményeteket, hozzászólásaitokat!
Mondom is a fejleményeket! :)
Ahogy javasoltad, vettem X-epilt, a 2 db-osat. Az negatív lett egyértelműen. No, sebaj. Várok még péntekig.
Egy nőgyógyász orvos ismerőssel beszéltem, ő azt mondta, hogy nem esküdne meg egyik eredményre sem, mert naponta találkozik olyan nőkkel, akiknek negatív teszt ellenére van baba, és olyanokkal is, akik pozitív eredmény ellenére sem várandósak. Helyzete válogatja, hogy kinek melyik jobb... Ő mondta, hogy várjak péntekig, aztán hívjam fel az orvosom, menjek el vizsgálatra, mert ugye egy hét késés viszonylag rendszeres ciklusnál nem normális, nehogy ciszta vagy valami súlyos legyen a dolgok hátterében, pláne, hogy valami hormonálisan nem stimmel (hiszen tünetek vannak... a cicijeim olyan lilás vörösek az erektől, mintha a párom megvert volna... :)).
Egyébként, ha meg is jönne, lelkesen állunk a következő hónap elé, elvégre a dolgoknak van ám jó oldala is... ;)
Kedves 21-es!
Kívánom, hogy hasonló cipőben járhassak veled. :)
Optimista vagyok. És minden jót kívánok neked és a pocilakónak!
Aranyos vagy, még én is reménykedem. :)
Anno a keresztlányomat se mutatta ki a teszt, pedig az anyuka kettőt is elhasznált, mikor nem jött meg neki. Egyet vérvétel előtt, egyet a vérvétel napján, és mindkettő negatív volt, a vérvétel eredménye meg pozitív. :)
Mindenesetre ha nem jön meg péntekig, elhasználom a másik csíkot is, és egy telefont is megeresztek, illetve írok mindenképpen, hogy mi a helyzet. :)
Nem, egy eléggé délutáni mintából van. Gondolkodtam, hogy talán holnap a reggeliből kéne, de ha baba lesz, az pénteken is ott lesz, ha meg nem, akkor lehet, hogy addig megjön. :)
Ha pozitív leesz pénteken, én is készítek egy szép színskálát, az fix. :D Egyébként azért is választottam azt a rózsaszín dobozosat, mert állítólag félre lehet tenni. Gondoltam, ha pozitív, el lehet tenni egy kis dobozkába. Bár még így is megvan, hogyha baba lenne, el tudjam tenni. :) Ha meg nem, akkor kiváló emlékeztető, miért ne válasszam legközelebb azt a típust. :D
Xepiles vagyok megint. Ha délutáni akkor csütörtökön reggel siman csinalhazod. Bar en sem birnam addig :p
Kepes vagyok egynap 2tesztet is ellonni, ha kozeleg a nemvart.
Aztan meg majd kigùvad a szemem, annyira keresem a havany remeny csíkot. Lehet ezert romlott el a szemem :-)
Nekem anno, amikor terhes voltam 1het kesesnel hamarabb kijott a tesztcsik, mint ahogy felert a kontroll csikhoz a pisi.
Sjna 8hetesen elhalt :(
Azota semmi. De kitartas mindenkinek! Irj!
Nagyon sajnálom. :( Tudom, tőlem minden, csak nem hiteles azt mondani, ne add fel, hiszen nekünk ez a második hónap, vajmi keveset tudok a dologról, de talán annak van hitele, hogyha azt mondom: csodák vannak és fő az optimizmus.
Nem akarok indiszkrét lenni, de lehet, hogy próbálkozni kéne lombikkal. Sokaknak jön össze lombikprogrammal a baba, majd miután megnyugvást hoz az első gyermek, spontán megfogan a második is. Esetleg inszeminációval is érdemes lenne próbálkozni, hogyha úgy alakul...
Egyébként bevallom, én is voltam türelmetlen, mert az esedékes menstruációm előtt teszteltem már, tényleg csak kíváncsiságból, ott valami halovány csík-féle mintha lett volna, de nem mertem halvány pozitívnak elkönyvelni, mert lehetett akár árnyék, hiba, szellemcsík, így azzal nem is foglalkoztam. Egyébként jellemző rám, hogyha valami elromolhat, nálam el is fog. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!