Ez pozitív eredmények számít?
Ebben a hónapban 9.-én (de legkésőbb 10.-én) kellett volna megjönnie, de még mindig semmi. A hasam kicsit görcsölget olykor, mintha meg akarna jönni, olyankor rohanok nézni, de semmi, csak rengeteg vizes folyás (kb. mintha bepisiltem volna). A cicijeim fájnak, duzzadtak, beeresedtek, néha hányingerem van. A testvéremnek mutattam a tesztet, szerinte pozitív. A teszt elvileg 5-15 perc között értékelhető, utána nem. Ez az eredmény úgy kb. 6-7 percnél jött elő, de szeretném kikérni a ti véleményeteket is.
A képek a tesztről:
Előre is hálásan köszönöm a véleményeteket, hozzászólásaitokat!
Köszönöm, mindenképpen jelzek. :)
Erre a fajtára azt írták, hogy valami hipermegbízható, 4 nappal a menses előtt kimutathatja, megtartja az eredményt és közel 1300 Ft/db. Gondoltam, beruházok rá, akármit is hoz az eredmény, tudjam, miért késik, akár jó hír, akár kevésbé.
Ròzsaszín doboza volt? Az egy gagyi. Sok lànynak lett száradási csìkja. Becsapra szegényeket :(
Ez volt? : [link]
Igen, igen. Pontosan ez. Azért is kaptam szét, mert az ablak olyan furi volt, nem tudtam, hogy jól látok-e.
Az aljas...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!