Ez pozitív eredmények számít?
Figyelt kérdés
Ebben a hónapban 9.-én (de legkésőbb 10.-én) kellett volna megjönnie, de még mindig semmi. A hasam kicsit görcsölget olykor, mintha meg akarna jönni, olyankor rohanok nézni, de semmi, csak rengeteg vizes folyás (kb. mintha bepisiltem volna). A cicijeim fájnak, duzzadtak, beeresedtek, néha hányingerem van. A testvéremnek mutattam a tesztet, szerinte pozitív. A teszt elvileg 5-15 perc között értékelhető, utána nem. Ez az eredmény úgy kb. 6-7 percnél jött elő, de szeretném kikérni a ti véleményeteket is.
A képek a tesztről:
Előre is hálásan köszönöm a véleményeteket, hozzászólásaitokat!
2012. nov. 12. 21:20
41/156 anonim válasza:
Lehetett baba a dologban. Nekem is volt, hogy kesett es pozit teszteltem. Aztan megjott. A doki mondta, hogy nem tapadt meg. Ez van. Majd jon az, amikor szeretne :-) csak mar jo lenne, mert venlany leszek 31 evesen..
42/156 A kérdező kommentje:
Oh, még nem késő. Sógornőm 36 évesen vállalt be még egy gyerkőcöt, és teljesen egészségesek. Szerintem, teljesen belefér a dologba, még fiatal vagy. :) De reméljük, ez a hónap más lesz. :)
2012. nov. 20. 00:51
43/156 anonim válasza:
Nagyon jo lenne:-) . Most varakozok a nemvartig.....
44/156 A kérdező kommentje:
Nagyon szurkolok! Mindenképpen írj, hogy mi a helyzet! :) Nemrég a nővéremmel örültem együtt, most veled is szeretnék. :)
2012. nov. 21. 21:52
45/156 anonim válasza:
Ne is mond, mar tűkön ülök. Tegnap òta bedurrantak a cicik :-)
De meg 7 nap a nemvartig... Jaj, de sokà van. Ti nálatok mizujs? Lassan lehet prònalkozni! :-)
46/156 A kérdező kommentje:
Nagyon szurkolok nektek! :) Nálunk most lehet, hogy kényszerpihenő lesz, mert jól elkaptam valamit, és köhögök, elmegy a hangom... Nem szeretném a párom megfertőzni. Persze, azért igyekszem összekapni magam... ;)
2012. nov. 24. 22:24
47/156 anonim válasza:
Akkor tessék gyògyùlni! 4nap a nemvartig. Lehet holnap veszek tesztet. Tiszta izgatott vagyok. :-)
48/156 A kérdező kommentje:
Ne, ne! Tudod, türelem! :) Majd akkor vedd, ha nem jön meg! Nagyon drukkolok! De tudod, ilyenkor még kicsi a valószínűsége, hogy rendesen kimutatja. Nehogy csalódj, mikor lehet, hogy ott a babóca! Gondolok rád, kitartás! Tudom, ezek biztos idegesítő napok, de jobb az, mikor nem jön meg, gyanakodhatsz és egy stabil, egyértelmű kétcsíkosat tesztelsz! :)
2012. nov. 25. 19:24
49/156 A kérdező kommentje:
És jut eszembe! A munkahelyi beosztásom se éppen kedvező... Elvileg pénteken lenne ovu... és szerdán vagyok délelőttös, csütörtökön reggeltől estig (8-tól este 8-ig) dolgozom. De sebaj, pénteken szabadnapos vagyok... :) Hátha úgy alakul reggel... :)
2012. nov. 25. 19:26
50/156 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!