Ez pozitív eredmények számít?
Ebben a hónapban 9.-én (de legkésőbb 10.-én) kellett volna megjönnie, de még mindig semmi. A hasam kicsit görcsölget olykor, mintha meg akarna jönni, olyankor rohanok nézni, de semmi, csak rengeteg vizes folyás (kb. mintha bepisiltem volna). A cicijeim fájnak, duzzadtak, beeresedtek, néha hányingerem van. A testvéremnek mutattam a tesztet, szerinte pozitív. A teszt elvileg 5-15 perc között értékelhető, utána nem. Ez az eredmény úgy kb. 6-7 percnél jött elő, de szeretném kikérni a ti véleményeteket is.
A képek a tesztről:
Előre is hálásan köszönöm a véleményeteket, hozzászólásaitokat!
Ènma egész nap alig éltem. 2ével dobálom a b6 ot. Viszont idegesít, higy nem faj a cicim. Mensiig fajt. Ma is barnaztam kicsit. Holnap ismetlem a tesztet. Félek!
Szerencséd van, hogy nem érzed rosszul magad.
Igazad van, de valahol ertsd meg, hogy en vereztem es ennek ellenere baba van remelem a hasamban es remelem nem mehen kivul. De ma megnyugodtam, mert erosodott a tesztem :-)
BUEK! :-)
B.U.É.K.! :)
Nah, szépen alakul a teszt! :) Mondtuk, hogy nincs itt semmi baj! :) Hogy alakult a szilveszter, immár hármasban? :)
Én részemről úgy vagyok, hogy jól esik megbeszélni valakivel az aggodalmaim, felmerülő kérdéseim. Először járok ilyen cipőben, tapasztalatlan vagyok és jó, hogy van valaki, aki hasonlót él át, ugyanolyan cipőben jár, akivel kultúráltan és baráti hangnemben meg tudom osztani a kérdéseim, és akinek én is szívesen válaszolok, mert szimpatikus, kedves személynek tűnik.
Azonban igaz, hogy talán kissé túlaggódjuk a dolgot, de esetleg mentség, hogy kezdők hibája. :)
Egyetértek! Persze, hogy aggódunk, hiszen első! Nálam a szilveszter itthon volt. Egésznapos hányinger, szédülés, szagundor. Imádtam az illatokat. Most ott tartok, hogy már parfümöt se tudok magamra rakni. Nekem is elkezdett bő folyásom lenni. Szerintem jövőhéten megyek dokihoz. Akkor leszek 6hetes. Remélem látunk majd babàt! :-)
Te, hogy vagy? Nincs hányingered?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!