Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ez pozitív eredmények számít?

Ez pozitív eredmények számít?

Figyelt kérdés

Ebben a hónapban 9.-én (de legkésőbb 10.-én) kellett volna megjönnie, de még mindig semmi. A hasam kicsit görcsölget olykor, mintha meg akarna jönni, olyankor rohanok nézni, de semmi, csak rengeteg vizes folyás (kb. mintha bepisiltem volna). A cicijeim fájnak, duzzadtak, beeresedtek, néha hányingerem van. A testvéremnek mutattam a tesztet, szerinte pozitív. A teszt elvileg 5-15 perc között értékelhető, utána nem. Ez az eredmény úgy kb. 6-7 percnél jött elő, de szeretném kikérni a ti véleményeteket is.

A képek a tesztről:

[link]

[link]

Előre is hálásan köszönöm a véleményeteket, hozzászólásaitokat!

2012. nov. 12. 21:20
 121/156 A kérdező kommentje:
Tünetek azok alakulnak akkor... :) Szerencsére nekem némi émelygés, hányinger, változó napszakban előfordul, de ha eszem, elmúlik. Egyébként ettől meg vagyok kímélve. :D Állítólag a gyömbér segít.
2012. dec. 29. 18:47
 122/156 anonim ***** válasza:
100%

Ènma egész nap alig éltem. 2ével dobálom a b6 ot. Viszont idegesít, higy nem faj a cicim. Mensiig fajt. Ma is barnaztam kicsit. Holnap ismetlem a tesztet. Félek!

Szerencséd van, hogy nem érzed rosszul magad.

2012. dec. 29. 19:58
 123/156 A kérdező kommentje:
Nekem érzékeny, de kb. ennyi. Nem egy felemelő érzés, de nem olyan vészes. Van, akinek az első, második trimeszter vége felé jelentkezik, az se baj. :)
2012. dec. 29. 22:14
 124/156 anonim ***** válasza:
100%
Most csináltam 2 tesztet. Halványkán, mint eddig de ott van. De miért nem erősödik? Szerinted, ha nem lenne akkor már nega lenne? Szurkal a hasam. Reggel borzaszto hanyinger. Csak a teszt idegesit, hogy nem erosodik. Lehet, mert keso delutani? Ahhhh.....
2012. dec. 30. 15:14
 125/156 anonim ***** válasza:
100%
Olvasgatlak én itt titeket folyon (86os vagyok), de szerintem ezzel a sok teszteléssel stresszelitek magatokat annyira, hogy hozzájárul a bajhoz.. a hcg 2naponta duplázódik, elvileg erősödik, nekem alig erősödött ezzel a babámmal, aki meg is maradt. (most 33hetesek vagyunk) Ő a negyedik terhességem. Az előzőknél rettentő erős volt a csík pl már az elejétől. Ezért is félem most, hogy nem túl erős ez a teszt.. Aztán amikor elhalt a babám, akkor is erős volt. Műtét után is erős volt (nemtom miért teszteltem), az orvos mondta hogy legalább 2 hét mire kiürül a hcg.. tehát teljesen felesleges tesztelgetni, mert nem akarok negatívkodni itt, de nagyobb a pofáraesés, ha azt hiszed attól majd minden jó lesz hogy ott a csík. Tényleg nem beszólni akarok, de nekem irtó sokat segített, hogy valamiért fel voltam készülve arra, hogy lehet, hogy nem dobog a szivecskéje. Pedig mindenki bíztatott, meg mondták hogy ne gondoljak ilyenre, de nekem ez segített, minden alternatívát elolvastam itthon, egyikbe sem lovaltam bele magam, de mikor kiderült hogy nem él, akkor legalább nem lepődtem meg azon hogy ilyen létezik, mert akkor kiskanállal sem szedtek volna fel a földről. Szóval nyugi van, 3-4 naponta legyen teszt ha az megnyugtat, de többet ártotok az idegeskedéssel a babának.
2012. dec. 30. 18:34
 126/156 anonim ***** válasza:
100%

Igazad van, de valahol ertsd meg, hogy en vereztem es ennek ellenere baba van remelem a hasamban es remelem nem mehen kivul. De ma megnyugodtam, mert erosodott a tesztem :-)

[link]

BUEK! :-)

2012. dec. 31. 14:36
 127/156 A kérdező kommentje:

B.U.É.K.! :)

Nah, szépen alakul a teszt! :) Mondtuk, hogy nincs itt semmi baj! :) Hogy alakult a szilveszter, immár hármasban? :)

Én részemről úgy vagyok, hogy jól esik megbeszélni valakivel az aggodalmaim, felmerülő kérdéseim. Először járok ilyen cipőben, tapasztalatlan vagyok és jó, hogy van valaki, aki hasonlót él át, ugyanolyan cipőben jár, akivel kultúráltan és baráti hangnemben meg tudom osztani a kérdéseim, és akinek én is szívesen válaszolok, mert szimpatikus, kedves személynek tűnik.

Azonban igaz, hogy talán kissé túlaggódjuk a dolgot, de esetleg mentség, hogy kezdők hibája. :)

2013. jan. 1. 19:12
 128/156 anonim ***** válasza:

Egyetértek! Persze, hogy aggódunk, hiszen első! Nálam a szilveszter itthon volt. Egésznapos hányinger, szédülés, szagundor. Imádtam az illatokat. Most ott tartok, hogy már parfümöt se tudok magamra rakni. Nekem is elkezdett bő folyásom lenni. Szerintem jövőhéten megyek dokihoz. Akkor leszek 6hetes. Remélem látunk majd babàt! :-)

Te, hogy vagy? Nincs hányingered?

2013. jan. 1. 20:03
 129/156 anonim ***** válasza:
félreértés ne essék, szinskálám van tesztekből :D csak mivel én is megszenvedtem ezzel, tudom mivel jár, hgy folyton tesztelsz, vajon megmarad-e, erősöfik mi a helyzet, stb stb.. Ennél a babánál is szinskálát teszteltem, és nem is volt olyan erős, ugyhogy már belefáradtam az idegeskedésbe, csak amikor a 10. héten mentünk kontrol uh-ra, akkor nem tudták megmérni a vérnyomásom, mert kiakadt a vérnyomásmérő :D mondtam hogy UH után legyen szives megmérni, ha dobog a szive jol leszek... szóval teljesen megértelek titeket :) Buék :) üdv 86 :D
2013. jan. 1. 23:00
 130/156 anonim ***** válasza:

Kedves 86os akkor kerlek szepen segits! Mai delutani tesztek :(((

Elmegy a baba?

[link]

[link]

2013. jan. 2. 18:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!