Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Abortuszom lesz, első terhessé...

Abortuszom lesz, első terhesség, és nagyon félek. Félek a fizikai és a lelki gyötrelmektől egyaránt. Hogyan éljem túl?

Figyelt kérdés
Védekezés mellett lettem terhes, nem beteg a babám, de a jelenlegi körülmények között felelőtlenség lenne megtartani. Ma kell befeküdnöm, segítsetek, hogy hogyan éljem túl. Mi fog történni bent, és utána?
2012. nov. 8. 09:38
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯
 61/123 anonim ***** válasza:
20%
#60, szerinted vitatta azt valaki, hogy egy élő embrió él?
2012. nov. 10. 10:42
 62/123 anonim ***** válasza:
75%
Aki él az meg is tud halni nem elhal... ugyebár.
2012. nov. 10. 10:45
 63/123 anonim ***** válasza:
23%
"Aki" valóban... node itt "Ami"-ről van szó, nem Kovács 26 Benjámin SZEMÉLYRŐL, hanem EGY (figyeled a határozatlan névelőt) embrióról.
2012. nov. 10. 10:50
 64/123 anonim ***** válasza:
76%
Nos ebben különbözünk szerencsére, szerintem igenis nem egy tárgyról van szó, hanem egy kis emberről. De ezt már megbeszéltük jó pár válasszal ezelőtt!
2012. nov. 10. 10:54
 65/123 anonim ***** válasza:
69%
És most már tényleg megyek inkább, hidd el mi soha nem fogunk egyet érteni! Akár meddig is "beszélgetünk"... soha nem fogok tárgynak gondolni egy kis emberkét
2012. nov. 10. 10:57
 66/123 anonim ***** válasza:
40%

Kedves 59-es! Nem hiszem, hogy kisebbségben lenne 58-as. Én írtam a harmadik oldalon 23. vagyok! Nagyon is igaza van! Sajnálom, hogy ilyen nyomorékok vannak mint TE! Nincs elég baja a kérdezőnek? Láthatod a kérdésből, hogy védekezett, ami azt jelenti, hogy nem akart ilyen helyzetbe kerülni, azaz felelősségteljesen élt nemi életet! Hogy mégis így alakult, arról azt hiszem nem Ő tehet, és te mégis megveted? Ne haragudj, de komolyan kívánom neked, hogy kerülj olyan helyzetbe, hogy mondjuk 55 évesen, rokkant nyugdíjjal, omladozó családi háttérrel légy terhes, kíváncsi lennék Te mit döntesz?

Nem a kérdésre válaszolsz, csak az igazadat akarod bizonygatni... és ezzel valakit mélyen megbántasz! Kicsit magadba nézhetnél!

2012. nov. 10. 11:34
 67/123 anonim ***** válasza:
63%

50-es

Te mint egykori örökbefogadott úgy gondolod jobb meghalni mint más családnál felnőni? Nos mégis élsz...akkor mégis csak érdemesebb élni.

2012. nov. 10. 11:39
 68/123 anonim válasza:
65%
66-os hát kisebbségben sincs. Egyik fogamzásgátlási módszer sem 100 %-os. Aki nemi életet él, annál benne van a pakliban hogy teherbe eshet, és ha így történik szerintem is inkább adja örökbe, minthogy elveszi a gyerektől a lehetőséget arra hogy megszülethessen, hogy élhessen. Igazán gusztustalan a válaszod, mit ne mondjak.
2012. nov. 10. 11:49
 69/123 anonim ***** válasza:
62%
Mért nem értitek meg, akik megvetitek a kérdezőt, h itt nem arról van szó h nem lesz játéka meg 3szobás családi háza a babának, hanem arról, h még arra sincs pénz, h pl gyógyszert, tápszert, ruhát vegyen a babának!!Ha nem tudsz albérletet fizetni, sőt nem lenne hova vinned azt a babát mikor kijössz a kórházból..!Egy csecsemőnek nem mondhatod, h ne legyél éhes, mert most nincs rá pénzem, vagy ne legyél beteg mert nem tudom miből megvenni a gyógyszert!Ezt értsétek meg!
2012. nov. 10. 11:50
 70/123 anonim válasza:
25%
Vagy ha ennyire megterhelő a terhesség kihordása akkor maszturbáljon, ne szexeljen.
2012. nov. 10. 11:51
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!