Fizikai munkát meddig tudok végezni, ill. meddig szabad ilyet, mint én?
jövő héten megyek dokihoz, úgyhogy még nem tudtam ilyenről beszélgetni hozzáértővel.
egy állattartó telepen dolgozom, mint egyetlen alkalmazott.156cm vagyok és kb. 42-44kg. elgondolkodtam rajta, hogy bármennyire is szeretnék minél tovább dolgozni, ezzel a fajta munkával könnyen lehet, hogy veszélyeztetem a baba egészségét.
csak néhány káros tényező: ammónia, 40kg-os takarmányos zsákok, szőrégetéskor felszabaduló kén, fertőtlenítőszerek...
csak túlreagálom és nincs okom aggódni, vagy minél hamarabb húzzak haza pihenni?
ahogyan írtad:
minél hamarabb húzzál haza pihenni !
Kerj a terhesseg idejere irodai munkat mert emelgeti 5 kg tobbet nem szabad nem terhessen sem ugye a munkavedelmi torvenyben is benne van max 15 kg.
vegyi anyagok korul varandossan nem szabad dolgozni.Keresd meg az erre vonatkozo torvenyt a munka t konyveben es mutasd meg a fonokodnek.Az orvosnak meseld el mi a munkad
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!