Hány hetes terhességig ajánlatos, vagy lehet fizikai munkát végezni? Mikortól kell otthon pihengetni?
Hát, az nagyban függ attól, milyen fizikai munka. Nem mindegy, hogy rekeszek pakolgatása, emelgetése, vagy csavargyárban csapágyak összeszerelése. És a mama egészségi állapotától is függ. Ezt nem lehet így beáltalánosítani.
De mivel ilyenkor a baba a legfontosabb, szerintem azt tedd, amit jónak ítélsz meg magatok számára.
Bolti eladói munkakör esetén.....nehezet nem kell emelni,állni kell sokat!!
Kb.8hónapig lehet ezt bírni???
Miért nem kéred át magad a kasszába és ott még le is tudnál ülni.Szerintem az jobb mint a folyamatos állás:)Vagy próbálkozz olyannal aminél azért le tudsz csücsülni..mondjuk ha ki kell pakolni meg ilyenek akkor vigyél be kis széket.Szerintem a főnök is simán megértheti és amúgy meg örülhet hogy van munkaerő:)
Persze ha nem bírod ne csináld,mert most ti vagytok a legfontosabbak nem a meló:)
Ez egyéntől függ ,én 7hónapos korig szobalánykodtam,kemény fizikai munka volt és bírtam csak a hasam mikor már nagy volt onnantól kezdve volt nehéz!:)
Ha érzed bírod akkor csináld :) én is addig csináltam míg bírtam :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!