Amikor beindult a szülés, otthon vagy máshol, mi volt az első gondolat?
"Amikor beindul a szülés"...
Szerintem ez nem annyira egyértelmű, főleg ha nem a magzatvíz elfolyásával kezdődik.
A fájások eleinte gyengék, akár mi lehet belőle, lehet hogy csak jósló.
Én figyeltem, hogy erősödnek-e, rendszerese-e, ill. hány percenként jönnek.
Úgyhogy nálam nem volt első gondolat...
Mikor rendszeresek lettek a fájásaim arra gondoltam, hogy össze kellene pakolni.(mert semmim nem volt bepakolva, 37+1 voltam)
Aztán felhívtam a férjem, aki épp dolgozott, hogy én elindulok a kórházba lesz ami lesz mert 4 percesek a fájások:D
Nekem elfolyt reggel az ágyban a magzatvíz. Első gondolatom az volt, hogy oda a 150 ezres kókuszmatrac. :-))) Utána pedig lezuhanyoztam.
Az egész szülésem ilyen prózai volt, sajnos a viharos nagy érzelmek minket elkerültek.
Nekem otthon indult, és nem a magzatvíz elfolyással kezdődött.Az első gondolatom, az az volt, hogy ez most az vagy nem???
5 perces fájásnak nem mondható, kis szurkákkal kezdődött, lezuhanyoztam, amit még nem tettem a táskába beraktam, és elindultunk a férjemmel a kórházba.Ez volt olyan 18.00 körül, és este 22.30-tól kezdtek az igazi fájások jönni.02.15-kor megszületett kisfiam, 3600g-mal, és 51 cm-rel.Nem volt egyszerű, de nagyon megérte!Könnyű szülést nektek:)
Már kórházban voltam, amikor reggel elöntött a magzatvíz.Hátranéztem, hogy ki az a dinnye, aki azzal szórakozik, hogy leönt egy vödör meleg vízzel, aztán leesett, hogy miről is van szó.:)
Első gondolat?-Hurrá!Nemsokára a kezemben lesz a kislányom!
Én vulgáris leszek. Kórházban voltam, mert nyitva voltam teljesen. A szobából indultam ki a mellékhelyiség felé, de nem értem el.
Összepisiltem és hánytam magam. Aztán vigyorogva közöltem a szobatársammal aki még kába volt, mert épp csak ébredezett: Végre megkezdődött! :D
Átkacsáztam a szülőszobára, mert már feszített is a fejecskéje, 20 perc múlva megvolt a kicsim.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!